https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Tudi najmlajši so se udeležili 2. Lotmerškega trail teka

Ljutomer, 28.9.2018  

V soboto, 22. septembra, je na deževni in hladen dan potekal 2. Lotmerški trail tek s startom in ciljem na Glavnem trgu v Ljutomeru. Udeležencev teka je bilo tako posledično zaradi vremena veliko manj, zelo malo je bilo tudi gledalcev oziroma navijačev ob startno-ciljnem prostoru. Organizator dogodka je Športna zveza Ljutomer in Občina Ljutomer. 


Prvi je bil na vrsti tek predšolskih otrok s starši oziroma CICIBANOV TEK z dolžino proge 200 m. Sledili so teki otrok, letnik 2011-2012 (dolžina proge: 450 m), tek otrok, letnik 2009-2010 (dolžina proge: 450 m), tek otrok, letnik 2007-2008 (dolžina proge: 600 m), tek otrok, letnik 2005-2006 (dolžina proge: 600 m) in tek otrok, letnik 2003-2004 (dolžina proge: 1.200 m). Izvedli so tudi pohod v dolžini 7800 m.

Drugi Lotmerški trail tek je v dolžino meril 7.800 m in šteje za Pomurski pokal v rekreativnih tekih POM-P 2018. Trasa "Lotmerškega trail teka" je letos potekala po ulicah mesta Ljutomer, okoliških gozdovih, makadamskih cestah, med vinogradi in njivami, ob tem so tekači morali premagati višinsko razliko 225m. Kasneje je sledila tudi podelitev medalj in pokalov, a zagotovo so v takem vremenu zmagovalci prav vsi udeleženci.  

Prva tri mesta v članski ženski konkurenci so zasedle Petra Jenko, Smilja Rošić in Jožefa Antolič. V moški pa so bili prvi trije Danilo Magdič, Dušan Fister in Marko Kosi.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.