https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Pomurski strelci odlični na državnem prvenstvu v trapu

26.9.2018  

Na zahtevnem strelišču v Rakičanu je od 21. do 23. septembra potekalo 28. državno prvenstvo v trapu. Na tekmovanju, ki se ga je udeležilo 43 strelcev in 11 ekip, so bili zelo uspešni tudi Pomurski strelci.

Med člani je Boštjan Maček (SD trap Štefan Kovač Murska Sobota) že dvanajstič osvojil naslov državnega prvaka. Maček, ki je tudi aktualni evropski prvak v trapu, je bil najboljši že v kvalifikacijah. V finalu pa je bil nepremagljiv, zadel je 40 tarč in s tem prvič po letu 2015 osvojil naslov državnega prvaka.

Zelo uspešni so bili tudi v ekipni konkurenci, kjer so člani SD trap Štefan Kovač Murska Sobota že trinajstič postali ekipni državni prvaki, in sicer v postavi Evgen Pap, Denis Pojbič in Boštjan Maček.

FOTO: Strelska zveza Slovenije

Dobro uvrstitev v finalu je med članskimi posamezniki dosegel tudi Radgončan Dani Šmid, ki je osvojil končno 5. mesto. Prav tako je 5. mesto v ekipni konkurenci osvojila ekipa ŠSD Radgona v postavi Dani Šmid, Milan Svetlec ml. in Tadej Kostanjevec.

V konkurenci mladincev, kjer je tekmovalo 5 strelcev, je tretje mesto osvojil Rene Maček (SD trap Štefan Kovač Murska Sobota).

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.