https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sočna vilica se poslavlja z jesenskimi dobrotami in živo glasbo

Murska Sobota, 28.09.2018 ob 12:00  

Na tokratni Sočni vilici, pred Hranilnico prekmurskih dobrot, lahko obiskovalci okušajo plodove jeseni, kjer ne manjkajo niti pečeni kostanji in kostanjev pire.


Obiskovalci lahko svoje brbončice razvajajo z odličnimi jedmi, ki jih pripravljajo kuharski mojstri. Na sočni vilici vas kulinarično razvajajo: Mr. Falafel, Hotel Diana, Simpl, Boš? Bom streetfood, Mr. Kurtos, Pivovarna Zvezda in Hranilnica prekmurskih dobrot.

 

Tokratno kulinarično razvajanje bo v popoldanskem času spremljala tudi živa glasba, saj bodo lahko obiskovalci prisluhnili Samo Budni, ki ga mnogi poznajo kot violinista Beltinške bande, vodjo zasedbe Posodi mi jürja in spremljevalnega glasbenika Vlada Kreslina. Manj znano je, da je avtor številnih uspešnic, ki odmevajo z radijskih postaj. Takšne so na primer pesmi Kje si?, Sončna hiša in Dnevu se slabo piše, Rdeče oči, Hvala ti mala in mnoge druge.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2018 ob 13:17 Zvonko gost

      Pet ponudnikov, deset gostov in 25 fotografov, ki ti objektiv v gobec držijo.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2018 ob 15:31 sd samo denar gost

      zdaj ka je gotovo to za letos,se potrudite pa spucajte kak se šika pločnik,sicer dvomim ka se to samo tak da, ker je že preveč zamaščen he he isto kak idejna te prireditve

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2018 ob 19:34 rudi gost

      končajte že enkrat s tem SRANJEM

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.09.2018 ob 19:46 MAJKO gost

      kak lejku cejlu letu na istun sranji vijdiš 12 isti ljudi z javnuga sektura na sakšuj vilici - kda za pizdo materino te tej delaju?

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.