https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: PGD Pušča bogatejše za novo gasilsko vozilo

Murska Sobota, 29.09.2018 ob 14:00  

V soboto, 29. septembra 2018, je pred večnamensko dvorano Pušča, potekala prireditev ob 16. Krajevnem prazniku naselja Pušča in prevzem novega gasilskega vozila PGD PUŠČA.

V soboto, 29. septembra 2018, je potekal 16. Krajevni praznik naselja Pušča. Ob tem dogodku so tudi prevzeli novo gasilsko vozilo. Pozdravni nagovor je imel predsednik Krajevne skupnosti Pušča Dejvid Horvat. 

˝Gospodu Barbariču in gospodu Olaju, gre največ zasluge zato, da je PGD Pušča dobilo novo gasilsko vozilo. 2004 leta je gospod Barbarič bil eden, ki nam je narisal na papirju, kako bi naj izgledalo. Je bil prvi človek, ki je na papirju napisal PGD Pušča. Leta 2004 sem bil pri njem in sem mu povedal, gospod Barbarič mi bi pa radi bili gasilci. Njegova beseda je bila, če boste pa res vi gasilci, potem ste pa fenomen. Gospodu Olaju gredo vse zahvale, kajti spravil nas je, da smo lahko napredovali, da smo res lahko isti kot vsi drugi gasilci. In tudi od danes naprej dobro sodelujemo z novo ekipo, katero ima Mestna gasilska občina Murska Sobota, tudi z poveljniki in tudi tečaji so taki, katere moramo iti čez,˝ je povedal predsednik Krajevne skupnosti Pušča, Dejvid Horvat.

Slavnostni nagovor je imel župan Mestne občine Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek, ki je povedal: ˝Ne samo da ste povsem enakopravni, v marsikaterem oziru izstopate pozitivno, predvsem takrat, kadar je potrebno humanitarno delovati. In zato si zaslužite nagrado. Pa to ni pravzaprav nagrada samo za vas, to je nagrada za naše mesto, za našo regijo. Kajti vi pomagate takrat, kadar pride do požara, do poplave ali pa kakih humanitarnih katastrof. Tako da, se mi zdi da se Pušča izjemno dobro razvija in, da imajo velike potenciale. tudi v prihodnje. Iskrene čestitke ob 16. krajevnem prazniku krajevne skupnosti, ki je resnično edinstvena v našem evropskem prostoru, in na katero sem kot župan Mestne občine izjemno ponosen.˝

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.09.2018 ob 16:22 DEBELI FUKJENEC gost

      Kaj je šerif v kavbojkah? Ali jaz ne vidim dobro?

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.09.2018 ob 16:45 gost gost

      Ja, za vikend je rad malo bole komot. :)

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.09.2018 ob 17:15 Kavboj gost

      On lahko za vikend doma nosi kavbojke ne pa na neki slovesnosti ob prevzemu gasilskega vozila. Kot župan je javna oseba in temu primerno se naj oblači.

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.09.2018 ob 20:07 Jože gost

      Volitve se bližajo, pa moraš bit preprost - ljudski. Res lepo vozilo, gre za orodno ali tud kaj cisterne. Karkoli že...moje želje, da bi ga čim manj krat potrebno uporabljat za požare in druge nesreče. Pa SREČNO !

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.09.2018 ob 20:56 gost gost

      koliko je bilo požarov v zadnjih 10 letih v Pušči da se splača kupiti vozilo katero stane 100.000 €?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.09.2018 ob 5:36 Jože gost

      Vozilo ni namenjeno samo za določeno vas..pa tukaj puščo. So pa res te stvari drage...pa naj se nič ali čim manj krat uporablja, ko nujne rešilce zaradi nesreč.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.09.2018 ob 10:47 imre gost

      Volitve se bližajo, zato jim je vrgel kost zdaj, ko bo potreboval glase!vozilo pa tako NE rabijo , saj je v okolici preveč takih vozil,ki so v današnjem času NEPOTREBNA !!!!!Njim je potrebno vozilo od Saubermacher !!!!!!

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.09.2018 ob 11:05 Franc gost

      Veš ime to vozilo smo si zaslužili kaj ti sploh ne veš koliko intervencij smo meli 2015 naj prostovoljno društvo v mesni občini ter bronasti znak civilne zaščite, bili smo na zledolom ko je bila ta migrantska kriza v Lendavi ter v rodgoni potem pa pišeš take bedarije lahko te je sram.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.09.2018 ob 11:44 Rudi gost

      Vemo da smo trn v peti marsikomu ampak nič zato smo vam in bomo vedno pomagali .lp

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.