https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nova pridobitev za križevsko občino

Križevci, 02.10.2018 ob 6:00  

Občina Križevci je v mesecu septembru predala namenu prvo polnilnico za električna vozila. Polnilnica je nameščena na parkirišču pri vaškem jedru v Križevcih, polnjenje vozil pa je brezplačno.


Občina Križevci spodbuja trajnostno mobilnost in optimizacijo motornega prometa, zato je uspešno kandidirala na javnem razpisu Eko sklada. Denar za nakup polnilne postaje financira Eko sklad. Občina Križevci se zavzema za trajnostno naravnanost. Električna polnilnica je eden od ukrepov trajnostne mobilnosti, saj poleg brezplačnega polnjenja uporabniki električnih vozil sporočajo, da varujejo okolje in sledijo sodobnim trendom.

Polnilna postaja v Križevcih omogoča polnjenje dveh vozil hkrati, opremljena je z dvema standardnima vtičnicama in je proizvod slovenskega proizvajalca Etrel.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.10.2018 ob 7:13 Franc gost

      Čestitke Križevci, edina občina v Prlekiji, kjer se vidi, da se dela in premika 100/h na bolje. V Ljutomeru pa tuga velika

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.10.2018 ob 10:17 Mateja gost

      Saj v lotrmerki mamo to tudi. No se pa strinjam s tabo Franc, kaj se tiče razvoja Ljutomera, pa je žal sramota na celi črti. Čestitke Križevci, dober župan in taka je tudi občina. Ljutomer pa hmm, samo upa, da si gospa premisli, ker je občina na psu

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.