https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Če bo pomurska avtocesta zaprta, škode za gospodarstvo naj ne bi bilo

24.05.2011 ob 21:41  

Podizvajalci, ki so opravljali dela na pomurski avtocesti, so zahtevo za zaporo dela pomurske avtoceste tokrat vložili v imenu Društva podizvajalcev, potem ko je Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) prvotno vlogo preklicala.

Kot smo pred kratkim že poročali, želijo podizvajalci del pomurske avtoceste med priključkoma Vučja vas in Lenart zapreti 13. junija med 10. in 12. uro. Na ta način želijo protestirati zaradi neplačanih del pri gradnji avtoceste. Tokrat so vlogo vložili v imenu Društva podizvajalcev, potem ko je GZS prvotno vlogo preklicala.

Gospodarstvu nočejo povzročiti škode

Kot v sporočilu za javnost v imenu društva sporoča Mirko Požar, bo promet v času zapore potekal urejeno in tekoče, podobno kot v primeru večjih vzdrževalnih del ali prometnih. Požar dodaja, da so zaporo zasnovali tako, da gospodarstvu ne bi povzročili škode. Požar zagotavlja, da se podizvajalci v celoti zavedajo svoje odgovornosti, zato so zaporo zasnovali tako, da gospodarstvu ne bi bila povzročena dodatna škoda.GZS je prejšnji teden Družbo za avtoceste v RS (Dars) poslalo obvestilo o preklicu vloge vlogo za izdajo dovoljenja za zaporo omenjenega odseka pomurske avtoceste, ki jo je vložilo Združenje izvajalcev zaključnih del v gradbeništvu Slovenije.

Preberite tudi:

- 13. junija grozi zaprtje dela pomurske avtoceste

    Komentarji

    1. 1igma
      26.05.2011 ob 13:26 1igma

      avtocesta?? !!! hitra cesta, če smo bolj natančni... je že minilo nekaj let in še zmeraj ni protihrupnih ograj.... GROZA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.