https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Naprodaj več poslovnih prostorov

04.10.2018 ob 13:00  

Tudi tokrat smo za vas pripravili pregled zanimivih ponudb na pomurskem nepremičninskem trgu. Zaslediti je možno kar nekaj poslovnih stavb in turističnih nepremičnin.


Mercator Beltinci

Mercator ponuja v prodajo Blagovnico Ravenka v Beltincih, s tem, da bi želel s sklenitvijo ustrezne najemne pogodbe obdržati svojo poslovalnico. Gre za prostor v velikosti 2.165,53 kvadratnih metrov, cena pa je postavljena na 1.307.000€.

Hiša strahov

V Črešnjevcih se prodaja gostinski lokal, ki nekoliko izstopa iz ostale ponudbe. Gre namreč za hišo strahov. Zgradba je bila zgrajena leta 1999 ter obnovljena 2017, stoji na zemljišču v velikost približno 44 arov, ima urejeno parkirišče in odličen dostop. Svojo lastno hišo strahov v velikosti 446 kvadratnih metrov, si lahko privoščite za 199.000€.

Apartmajska hiša z gostinskim lokalom

Ob termalnem zdravilišču Banovci se prodaja gostinski lokal z gostinsko opremo in kuhinjo. Za lokalom stoji še objekt v katerem se nahajata dva apartmaja s kuhinjo in lastno kopalnico. Pred zgradbo je nadstrešnica, dostop je po asfaltirani dovozni poti. Vse skupaj je na voljo za 440.000€.

 Apartma v Moravskih Toplicah

V apartmaju velikosti 38 kvadratnih metrov se nahajajo hodnik, kopalnica, kuhinja z dnevno sobo in spalni del za šest oseb. Apartma se nahaja v bližini Term 3000, prodaja pa se za 49.000€.

 Dvojček v Beltincih

V Beltincih se prodaja dvojček z možnostjo povezave med obema deloma. V kletni etaži se nahajajo dva prostora ter kurilnica, v pritličju najdemo večji predprostor, hodnik, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, kopalnico in wc, spalnico in otroško sobo. V celoti so bili obnovljeni okna, podi, inštalacije, keramika in stropi. Ob hiši se nahaja garaža z drvarnico. Drugi del hiše je nekoliko starejši in potreben obnove. 150 kvadratnih metrov dvojčka lahko kupite za 125.000€. 

Mini vikend v Čentibi

V Čentibi se prodaja vinograd s približno 500 trsi, na posesti pa je postavljen še miniaturni vikend v izmeri nekaj več kot 8 kvadratnih metrov. Posest s priključkom na vodovod in vikendom je lahko vaša za 4.000€.

Vse fotografije: Nepremicnine.net

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.