https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Pomagaj pomurskim rockerjem do koncerta Radia City

25.05.2011 ob 12:43  

V okviru akcije Bodi zvezda v enem dnevu Radio City na svojem rojstnodnevnem koncertu tudi letos ponuja priložnost dvema še neuveljavljenima glasbenima v skupinama.

Med deseterico sta tudi dve pomurski skupini in sicer Dismissed, ki so trenutno na nehvaležnem 3. mestu, in Glinasti golobi, ki so na 5. mestu, vendar verjetno brez realnih možnosti za vsaj drugo mesto.

Glasovanje je možno samo še do četrtka zjutraj do 8.45 ure, ko bodo razglašeni rezultati, iz enega IP-naslova pa lahko glasujete samo enkrat. Če želite oddati glas za pomurska benda, lahko to storite TUKAJ.

Obema skupinama lahko prisluhnete spodaj:

Dismissed - Tukaj sem

Glinasti golobi - Falling from the stars

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. blue
      25.05.2011 ob 12:56 blue

      Dismissed so zakon! Fajn bi jih bilo slišate v MB

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. New
      25.05.2011 ob 16:04 New

      Pa jih tudi bomo! :))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.