https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Pozor! Izdelek ni varen za uporabo

12.10.2018 ob 6:05  

Iz Hoferja sporočajo, da gugalna košara, ki jo dobavlja podjetje Flexxtrade GmbH&CO KG ni varna za uporabo. Müller odpoklical koruzne pokovke.

Dobavitelj opozarja, da se kovinska obročka, na katera gugalno košaro obesite, v določenih primerih ob zelo veliki obremenitvi lahko razpreta. Izdelek, ki je bil po ceni 39,99 evrov na voljo v Hoferjevi posebni ponudbi od 31. maja letos, so zato umaknili iz prodaje.

Tisti, ki ste izdelek že kupili lahko obstoječi vrvni sistem pri dobavitelju zamenjate za novega že sestavljenega, s katerim boste gugalno košaro lahko varno uporabljali. Dokler ne prejmete nadomestnega vrvnega sistema, gugalne košare ne uporabljajte več, saj se lahko poškodujete.

Za zamenjavo se obrnite na dobavitelja Flexxtrade GmbH & CO KG, ki vam je na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro na brezplačni telefonski številki 00 800 45 62 2000 in na e-naslovu flexxtrade-si@teknihall.com.

Nadomestni vrvni sistem boste vključno z natančnimi navodili za namestitev brezplačno prejeli po pošti. Če želite izdelek kljub temu vrniti, lahko to storite v najbližji trgovini Hofer, kjer vam bodo povrnili kupnino tudi brez predložitve računa.

Odpoklic koruzne pokovke

Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je bila s strani podjetja – Müller Drogerija obveščena o izvajanju umika oz. odpoklica proizvoda Koruzna pokovka "Seeberger" 500 g. V izdelku je bila ugotovljena povišane vrednost aflatoksinov, zaradi česar ga proizvajalec preventivno umika.

V kolikor ste omenjeni izdelek kupili, ga lahko  vrnete na mesto prodaje.

Podatki o živilu:

Opis živila: koruzna pokovka

Ime: Seeberger Popcorn-Maise

Pakiranje: 500 g

Sarža in rok uporabe:
   
L435136, rok uporabe 01/2020

L435137, rok uporabe 02/2020

L437018, rok uporabe 02/2020

L437019, rok uporabe 02/2020

Poreklo: Nemčija

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.