https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Koncert Helene Blagne v Lendavo privabil množico

Lendava, 13.10.2018 ob 11:00  

Helena Blagne je ob veliki turneji, s katero obeležuje 30-letnico glasbene kariere, v petek, 12. oktobra, nastopila v Lendavi.

Helena Blagne je najbolj uspešna slovenska pevka vseh časov, doma in po svetu je prodala že več kot dva milijona plošč. Zmagovalka mnogih festivalov (MMS, Splitski festival, Makfest, Ohridski festival, Eurofest) je v karieri uprizorila že preko 4000 koncertov in nastopov.

Na akustičnem koncertu »Helena Intimno – 30 let umetnosti« v Lendavi je številno občinstvo navdušila tako s starimi kot z novimi uspešnicami, manjkala pa ni tudi njena najnovejša pesem Kar bo, pa bo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2018 ob 11:48 DEBELI FUKJENEC gost

      V Lendavi Heleno, v Soboti Niko.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.10.2018 ob 13:53 victor gost

      Štera je bokša?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.10.2018 ob 18:24 zgodovina gost

      Helena. Nika ........ škoda besed.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.