https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Pomurski Oktoberfest tudi letos ni razočaral

Beltinci, 14.10.2018 ob 9:30  

Člani Društva za kolesarstvo in umetnost Beltinci so v sodelovanju z Občino Beltinci organizirali že šesti Pomurski Oktoberfest.

Sobotno popoldne so na grajskem dvorišču v Beltincih pripravljali Chili con Carne, otroci pa so se zabavali na otroškem mini Oktoberfestu.

Zvečer je sledila zabava s pravim oktoberfestovskim vzdušjem. Obiskovalci so uživali ob točenem pivu, odlični hrani, natakaricah v dirdlnih in prijetni glasbi, za katero so poskrbeli Böltinska plej banda, Kumske punce, Ansambel Aktual in ansambel Štrk.

Pomurski Oktoberfest so skupaj otvorili župan občine Beltinci Milan Kerman, predsednik Društva za kolesarstvo in umetnost Beltinci Danilo Lebar ter Herman in Fritz, ki sta vodila program Oktoberfesta.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2018 ob 17:09 rudi gost

      ne me basat, kak se že tej iskrivljeni pizdariji pravi? Oktoberfest???Tuga od žalosti, temu primeren obisk, či nega Štrkuf, zatvaraj šotor.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.10.2018 ob 17:13 eden gost

      vsega malo mešano je ta prireditev... Malo več koncepta fantje in dekleta, drugače pa pohvalno... Dobro organizirano.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.10.2018 ob 20:56 Lojze gost

      Bilo je zelo lepo in poučno na tej prireditvi.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.10.2018 ob 21:50 Makro.. gost

      Na kulturni prireditvi Beltinci pivo festival je bil tudi Majster Tišlar Napizdator in predvsem Norčevalec se iz svoje rodbine...in to bližnje rodbine.... Ne Glih njegova miza polna ljudi... Prava kulturna prireditev za kulturnega majstra...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.