https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Išče se keramičar, sobarica in varilec

18.10.2018 ob 15:00  

Ste brez zaposlitve? Tudi v tem tednu smo za vas pregledali ponudbo del na straneh zavoda za zaposlovanje in izbrali nekaj naj zanimivejših.

POČITEK - UŽITEK, TURISTIČNO PODJETJE D.O.O. išče sobarico za določen čas (12 mesecev). Pogoj je osnovnošolska ali nižja poklicna izobrazba. Kandidati lahko pošljete po pošti ali e-pošti do 23. oktobra 2018.

NOGRAD - LOTMERK, gradbeno podjetje d.o.o. išče voznika tovornega vozila za nedoločen čas. Pogoj je srednja poklicna izobrazba in vozniški izpit kategorij B, C in F. Kandidati morajo imeti opravljeno temeljno kvalifikacijo voznika – koda 95. Vlogo lahko pošljete po pošti do 23. oktobra 2018.

PANVITA, mesna industrija Radgona d.d. išče operaterja II za nedoločen čas. Pogoje je srednja poklicna izobrazba, živilska tehnologija ali srednja poklicna izobrazba, elektrotehnika in energetika. Kandidati lahko vlogo pošljete po e-pošti do 24. oktobra 2018.

PANVITA, mesna industrija Radgona d.d. išče tudi skladiščnika komisionarja za nedoločen čas. Pogoj je srednja poklicna izobrazba, živilska tehnologija ali ekonomija. Kandidati lahko vlogo pošljete po e-pošti do 24. oktobra 2018.

KERAMIČARSTVO TERACERSTVO JANEZ PERŠA S.P. išče keramičarja za določen čas (6 mesecev). Pogoj je srednja poklicna ali nižja poklicna izobrazba, gradbeništvo. Kandidati lahko pokličete za razgovor do 24. oktobra 2018.

SICOM HOTELI, dejavnost hotelov in podobnih obratov d.o.o. išče receptorja za določen čas (6 mesecev) Pogoj je srednja poklicna izobrazba, hotelirstvo in gostinstvo ali srednja strokovna, srednja splošna izobrazba, potovanja, turizem, prosti čas. Kandidat naj ima zelo dobro razumevanje, govorjenje in pisanje angleškega jezika ter osnovno razumevanje, govorjenje in pisanje italijanskega, madžarskega jezika in nemškega jezika. Prav tako naj obvlada zahtevno delo z urejevalniki besedil in s preglednicami ter osnovno delo z bazami podatkov. Vlogo lahko pošljete po pošti ali e-pošti do 25. oktobra 2018.

ZDRAVSTVENI DOM LJUTOMER išče srednjo medicinsko sestro v ambulanti za določen čas (6 mesecev). Pogoj je srednja strokovna, srednja splošna izobrazba, zdravstvo. Kandidati naj obvladajo osnovno delo z urejevalniki besedil in s preglednicami. Vlogo lahko pošljete po pošti do 25. oktobra 2018.

ALTER EGO PLUS Frizerski studio Doris Čuka s.p. išče frizerja za nedoločen čas. Pogoj je srednja poklicna izobrazba. Kandidati lahko pošljete vlogo po e-pošti ali pokličete za razgovor do 1. novembra 2018.

KIT ŽIŽKI proizvodnja kovinske opreme d.o.o. išče varilca za določen čas (6 mesecev). Pogoj je nižja poklicna izobrazba, strojništvo in obdelava kovin ali osnovnošolska izobrazba. Kandidati lahko pošljete vlogo po pošti ali e-pošti ali pa pokličete za razgovor do 2. novembra 2018.

Več o prostih delovnih mestih si lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.10.2018 ob 17:54 delavec gost

      Za minimalca naj samo iščejo dale

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.10.2018 ob 18:35 PUSSI gost

      Koliko krat je ze ta pocitek -uzitek iskal delavce pa se eno par njemu podobnih.Stari znanci zavoda vedno eni in isti iscejo delavce. Le zakaj?

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.10.2018 ob 18:40 PUSSI gost

      Joj pa se panvita sami specialci ,celo 400€ place dobis te pa san rekla ka mi je to prevec ka nemren vse potrositi te pa dale iscejo.Zavod pa to vse skupaj podpira to je najbolj zalostno.Takoj zavod ukiniti ka nima nobenega smisla samo drago so placani.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.10.2018 ob 19:46 Magdič gost

      Ge pa iščem debejloga, včera mi je vujšo v z zdrastvene ustanove. Pazko mejte, ka je jako nevaren, gnes bi mogo dobiti terapijo pa tablete on je pa v vujšo, če ga štou vidi, lejpo prosim pripelajte ga nazaj, ka ne bi kama v parlament vujšo, ka je pravo, ka de Janšo bujo pa sds gor vužgal. debeli javi se prosim, ka terapijo napraviva pa znaš ka si na tablejtah nemreš tak po svejti, če ne vejš kakšo dozo moraš vzejti.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.10.2018 ob 20:50 Gost gost

      Škode,tan sploj nede,eden meje na plečih državljanov,naj samo ide,s teh tak nega haska.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.10.2018 ob 9:04 77 gost

      Glede zaposlovanja delavcev,včeraj je bilo na TV objavljeno da iščejo delavce ampak z izobrazbo in da jih ni in da jih ne morejo dobiti,to je čista laž da jih ne morejo dobiti,na javnih delih je ogromno izobraženih delavcev mi ki pa nismo izobraženi pa ne moremo dobiti dela na javnih delih ker so zasedli izobraženi.Na zavodu za zaposlovanje je ogromno izobraženih delavcev ampak nočejo iti delat ker jih politična žlahta in domači podpirajo tako finančno kot politično.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.10.2018 ob 11:17 DEBELI FUKJENEC gost

        77, ti sploh veš kako so plačana javna dela? Za enostavna dela 80 % minimalne plače ( zakon iz leta 2010!, ki ga nobena vlada še ni spremenila ) kar je 510 evrov neto. To je sramota za Slovenijo. Bi ti delal cel mesec za ta denar?

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.10.2018 ob 12:36 77 gost

      debeli fukjenec še preveč dobijo ,glede tega kaj in kako delajo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.10.2018 ob 13:12 DEBELI FUKJENEC gost

        77, več se ne čudim, da ne dobiš dela. Ne vem, v kakšnem svetu živiš, a verjemi, da ta svet ni pravi. Malo več optimizma, realnosti, manj favšarije in ti bo lepše.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.