https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Križevcih so se zbrale gasilke

Križevci, 21.10.2018 ob 6:00  

V Križevcih na Goričkem je minulo soboto potekal 11. posvet in srečanje gasilskih članic Pomurja.


Dvorano gasilskega doma so napolnile gasilke vseh starosti in skupaj s svojimi prijatelji proslavile žensko energijo v gasilskih vrstah. Po uvodnih nagovorih in lepih besedah s strani visokih gostov, so gasilke poslušale predavanji o uniformiranosti gasilk in reševanju tajskih dečkov skozi oči gasilca potapljača. KUD Vrtanek iz Gornjih Petrovcev je poskrbel za zabavno vzdušje, gostje pa so se še dolgo zabavali ob glasbi skupine Blue Planet.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.10.2018 ob 11:25 franc gost

      Kamelji parkelj !

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.10.2018 ob 15:47 rudi gost

      nej, ka bi me što naoupak razmu, gasilstvo je pač vredna tradicija in koristna. Moremu se pa sprijazniti s tejn, ka 70 letna gasilka ne more pri požarih nič, ko so poplave pa tudi ne, kot smo lahko videli pred leti. Torej je samo tam, da dobi novo uniformo, pa kako še zraven za posebne svečanosti, kot so recimo gasilske veselice. Tem 70 letnicam bi pa dodal kako mlajšo, ki popestri monotono življenje gasilcev, posebej ob tradicionalnih veselicah. Se vsi nekak drugače počutijo, kot pred leti ko je bil par gasilec in kozarec, sedaj je mogoče kak par, bog si ga vedi, gasilec - gasilka. Potem pa požar doma, ko gasilke ni zraven.Pa brez zamere.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.10.2018 ob 15:55 jaužek gost

      Gasilke v uniformaj, spodaj brez. Mnjami.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.10.2018 ob 21:13 voda gost

      Koliko konkretnih intervencij imajo na leto? Drugače so pa fajn za pošpricat.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.