https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Pomurje brez točk iz Radeč

21.10.2018  

Rokometaši Radeč vo včeraj brez večjih težav premagale oslabljeno zadnjeuvrščeno Pomurje z rezultatom 30:22. To je bila edina tekma 6. kroga, ki se je končala z višjo razliko kot +2. Tri tekme so se namreč končale z razliko 1, ena z razliko 2, dve tekmi pa sta bili prestavljeni.


RK Radeče Papir Nova - RK Pomurje 30:22 (16:10)

RK Radeče Papir Nova: Zakošek 7, Koritnik 6, Kaučič 5, Savanovič 2, Potočnik 2, Hrovat 2, Ernestl 2, Ivančič 1, Čajko J. 1, Stegne 1, Klinar 1, Čajko D.
Trener: Uroš Privšek

RK Pomurje: Osterc 7, Žižek Cvetko 3, Hedl 3, Kozelj 2, Vajda Ornik 2, Bombek 2, Jankovič 2, Falež 1, Škrjanec, Marič Vild, Štumpf, Sever, Kocan, Hameršak
Trener: Alan Potočnjak

7metrovke: RK Radeče Papir Nova 2/3, RK Pomurje 3/4
Izključitve: RK Radeče Papir Nova 14 minut, RK Pomurje 14 minut

Domači rokometaši Radeč so tekmo bolje začeli in v 9. minuti povedli z 4:1. Kljub vodstvu 9:5 se gostje iz Murske Sobote še niso predali in v 22. minuti znižali na 9:7. Med 23. in 25. minuto so domači naredili delni izid 3:0 in povedli z 12:7. Do konca prvega polčasa so so prednost še povišali in je ob koncu prvega polčasa znašala 16:10.

V začetku drugega polčasa so domači svojo prednost še povišali. V 5 minuti drugega polčasa je znašala že +8 (19:11), medtem ko je 5. minut pred koncem znašala visokih +10 (27:17). Do konca tekme so gostje iz severovzhoda Slovenije rezultat nekoliko znižali na končnih 30:22.

Pri domačih sta izstopala Zakošek s 7. zadetki in Koritnik s 6. zadetki. Pri gostih je Osterc dosegel 7 zadetkov.

Pri Pomurju so manjkali poškodovan vratar Černela Dorotej, Gregorec, Koderman in Topolovec. Tudi tokrat je bila realizacija igralcev Pomurja strelov zelo slaba. Zadeli so namreč samo 22 zadetkov od 51 poizkusov, kar je 43% učinkovitost. Na drugi strani so rokometaši Radeč zadeli 65% svojih strelov.

V naslednjem krogu Pomurje doma gosti Krško, Radeče pa odhajajo v Črnomelj.

Foto: Arhiv Pomurec.com

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.