https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Konec babjega poletja

21.10.2018 ob 9:00  

Babjega poletja je konec. Danes so nas na nebu že pričakali oblaki, občasno pa je možen tudi dež. Hladneje bo.

Obdobju lepega in toplega vremena je konec

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes spremenljivo do pretežno oblačno in ponekod po nižinah sprva megleno. V notranjosti Slovenije se bodo občasno pojavljale manjše padavine, deloma plohe. Zapihal bo severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 14 °C

Pihal bo severovzhodnik

Jutri bo bo večinoma oblačno, ponekod na jugu bo zjutraj še možen rahel dež. Popoldne se bo od severozahoda delno zjasnilo, le v južnih in jugovzhodnih krajih bo še pretežno oblačno. Pihal bo severovzhodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 9, najvišje dnevne od 11 do 14°C.

Vir: rtvslo.si

OBETI

V torek bo sončno, nekaj več oblačnosti bo občasno v vzhodnih krajih. Dopoldne bo ponekod po nižinah megla. V sredo bo pretežno oblačno, predvsem v severovzhodni in severni Sloveniji bodo prehodno manjše padavine, več sonca bo na jugozahodu. Zapihal bo severnik, nekoliko hladneje bo, navaja Arso.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.10.2018 ob 21:45 * gost

      Indijansko poletje !!! Babje leto. Večkrat se pojavi. Problem je, da imajo danes ob vsej poplavi tehnike in neta ljudje zelo kratek spomin. Zaradi več klikov in zapolnitve minutaže pa mediji iz vremena delajo pomp čeprav ni nič posebnega. Za toplim vedno pride hladno in obratno.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.