https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Drugačni, a vsi smo ljudje

Murska Sobota, 23.10.2018 ob 10:00  

V ponedeljek, 22. oktobra 2018, je v Gledališču Park Murska Sobota, potekala kulturna prireditev Drugačnost nas združuje. 

V Gledališču Park Murska Sobota, je v ponedeljek, 22. oktobra 2018, potekala kulturna prireditev Drugačnost nas združuje. Prireditev so omogočili Ministrstvo za kulturo RS, Urad za narodnosti RS, Svet romske skupnosti RS in Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota. 

Na kulturni prireditvi so nastopili Tamburaška skupina Bisernica, Veterani iz Reteč pri Škofji Loki, Denis in Nina Brasseuer, Ksenija Visket/orientalski ples in SMD ReUnion. Slavnostni govornik je bil župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.10.2018 ob 10:33 DEBELI FUKJENEC gost

      Ni prireditve, da se ne bi župan zraven slinil in slikal. Ta človek je bolan od iskanja pozornosti in slikanja. Vi ga pa še dalje volite. Pri 49 - tih letih v penzijo???!!!

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.10.2018 ob 19:07 Premaknjenaura gost

      Nej, Petrijana mo volo! Vejpa neman izbire. Med dvema slabima kandidatoma moren voliti menje slaboga.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.