https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Občini Križevci se bo pričela zamenjava vodovoda

Križevci pri Ljutomeru, 23.10.2018 ob 9:00  

Župan Občine Križevci mag. Branko Belec, je v ponedeljek, 22. oktobra, podpisal gradbeno pogodbo za zamenjavo vodovoda v Križevcih.

V sklopu investicije, vredne 97.827,06 evra, se bodo zamenjale azbestno cementne cevi s sodobnimi iz nodularne litine, dimenzije DN150. Obnovili se bodo tudi hidranti, s čimer se bo izboljšala požarna varnost.

Izbran izvajalec, s katerim je sklenjena pogodba, je Komunalno podjetje Ormož d.o.o., nadzor nad investicijo pa bo vršil GRADAL, Bojan Sekereš s.p. iz Lendave.

Obnova vodovoda bo potekala po trasi v novem naselju v Križevcih in do OŠ Križevci. Občina pa bo v prihodnjih letih nadaljevala z zamenjavo dotrajanih cevi še na drugih odsekih v občini.

Foto: Občina Križevci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.10.2018 ob 10:24 . gost

      Če bi se ta denar, ki se je neučinkovito porabil v Pomurskem vodovodu porabil za vodovod po vaseh, kot bo sedaj ta investicija, bi bile cevi lahko zlate!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.10.2018 ob 13:22 Franc gost

      Bravo Krizevci. Kaj se vodovoda tice v soboto v domu kulture se bo izvedelo vse upajmo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.