https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Ljutomerski tamburaši obeležili 5. obletnico

Ljutomer, 28.10.2018 ob 9:10  

Tamburaški orkester KD Ivan Kaučič Ljutomer je v petek, 26. oktobra, s koncertom obeležil 5. obletnico delovanja.

Na koncertu so tamburaši in tamburašice predstavili svoje začetke in delo v petih letih delovanja. S posebno pesmijo so predstavili tudi vse člane, ki danes igrajo v orkestru. Navzoče pa je nagovoril podpredsednik KD Ivan Kaučič Ljutomer Dušan Prelog.

Orkestru, pod vodstvom Simone Pirc Katalinič, so se na koncertu pridružili tudi glasbeni gostje, s katerimi so v petih letih največkrat sodelovali. Ob njih so tako zapeli moški vokalni kvintet Aeternum, Klavdija Štuhec ter klapa More iz Šibenika. Program pa je povezovala Fani Zorec.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.10.2018 ob 23:06 ubogi ljutomer gost

      Kandidati svoje frise na ogled postavijo. Enega smo že nekoč videli, ko je še imel svojo listo. Zdaj poskuša srečo pri Serpentinšku. Nikoli ga nikjer v javnosti ne vidiš. Sedaj, ko so volitve je prilezel ven. In druži se z župniki, kot pred leti. Zraven pa cerkveni kandidat. Potem sta še nekdanji sodelavec od cerkvenega in propadli novinar. Ubogi Ljutomer. En boljši od drugega. Najbolje je, da kar Olga ostane.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.10.2018 ob 12:00 lotmerk gost

      Toti dvo ta fküp dobila slabih 10 posto.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.10.2018 ob 19:58 prlek gost

      Še komenterati noče nihče. Tudi pozitivno ne. T vidiš keklko so vredni toti v dvorani. Kak na odri tak na stolih.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.