https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kaj lahko pričakujemo ta vikend?

 

Že konec tedna oziroma v petek, 2. novembra zvečer si bo mogoče ogledati gledališko predstavo in družiti ob namiznem nogometu. Soboto, 3. novembra bo poleg več športnih prireditev oziroma tekem potekale kmečke tržnice, kuharska delavnica in kulinarični večer ter razstava, poslušalnica in zabave določene zvrsti glasbe. Nedeljsko dogajanje bo v znamenju bolšjega sejma, predstavitve knjige in kubanskih uspešnic ter plesalcev znamenitega Tropicana Cluba. 

MIKKov turnir v namiznem nogometu bo potekal danes, 2. novembra, ob 17. uri. V Kongresni dvorani hotela Radin bo danes ob 19. uri predstava z naslovom Gazda tote hiše sn jaz v izvedbi Kulturnega društva Simon Gregorčič iz Velike Nedelje. V soboto, 3. novembra, bo potekal Evropski pohod prijateljstva, ki se bo začel ob 9:00 v Gederovcih.

Sobota v Moravskih Toplicah bo v znamenju Krompirjeve tržnice s številnimi dobrotami, ki bo potekala med 9. in 13. uro. Študentsko-mladinski klub Klinka prireja v soboto kuharsko delavnico z zmagovalcem Masterchefa 2018 Jakom Mankočem. Dogodek bo potekal na Srednji šoli za gostinsko in turizem Radenci s pričetkom ob 9. uri. 

 

V Gornji Radgoni bo v soboto na meji med 8. in 12. uro potekala Kmečko-ekološka tržnica. MIKKovi večeri družabnih iger se bodo iz petka, 2. novembra nadaljevali tudi v soboto, 3. novembra, s začetkom ob 17:00. Mladinski center Prlekije bo gostil razstavo Fotografije za düšo in srce, ki so delo priznane fotografinje Sare Vinčkovič. Sobotni večer bodo v Mladinskem centru Gornja Radgona začeli s kulinarično večerjo ob 18. uri ter nadaljevali z Metal poslušalnico Brutal Martin ob 21. uri.

Odbojkarska »poslastica« med Panvito Pomgrad in Salonit Anhovo bo v soboto, 3. novembra zvečer na Osnovni šoli I Murska Sobota (začetek ob 19. uri). Bunker Murska Sobota bo soboto ob 21. uri gostil Midnight Lightnin: Tribute to Jimi Hendrix.

Pred gasilskim domom v Orehovcih vsako prvo nedeljo v mesecu med 8. in 13. uro poteka Bolšji sejem. V Gasilskem domu Kruplivnik (občina Grad) bo v nedeljo, 4. novembra, ob 15. uri potekala predstavitev knjige z naslovom »Pravljica o gračkem zmaju«. Vrhunec nedeljskega večernega dogodka v Pomurju bo HABANA SOCIAL CLUB with the Stars of the TROPICANA: FIESTA CUBANA v sklopu evropske turneje, dogodek se bo pričel ob 19. uri v gledališki in koncertni dvorani Lendava. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.