https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kakšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh

05.11.2018 ob 15:00  

Po oblačnem in meglenem vikendu nas čaka podoben začetek tedna. Medtem, ko bo drugod po Sloveniji deževalo, tega ni moč pričakovati v Prekmurju.

Danes povečini oblačno

Popoldne bo večinoma oblačno, le na vzhodu in ob morju se lahko oblačnost trga. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 17 °C. Jutri nas čaka pretežno oblačno, na vzhodu pa zmerno oblačno. Zjutraj lahko pričakujemo tudi meglo. Medtem, ko se drugod po državi lahko pojavljajo padavine, jih na vzhodu ne bo. Temperature bodo podobne današnjim.

V sredo se bodo padavine okrepile in začele širiti proti osrednji Sloveniji, vendar bo na vzhodu po jutranji megli ostalo povečini suho in zmerno oblačno.

Nad zahodno Evropo se nahaja ciklon, območje visokega zračnega tlaka je nad vzhodno Evropo. Nad južnimi Alpami in osrednjim Sredozemljem se zadržuje vremenska fronta, ki deloma vpliva tudi na vreme pri nas. Z vetrovi jugovzhodnih smeri nad naše kraje doteka vlažen zrak, navaja Arso.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.11.2018 ob 22:37 Gigi govedina gost

      Kakšno ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.