https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pretep v savni

07.11.2018 ob 8:00  

Nenavaden dogodek se je zgodil minulo soboto v enem od zdravilišč. Posredovati so morali policisti.

Minulo soboto so bili policisti obveščeni, da je v enem izmed zdravilišč v Pomurju prišlo do pretepa. Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je do pretepa prišlo v savni zdravilišča, ker je 44-letni gost prišel v savno z oblečenimi kopalkami. Vsi, ki so bili v savni so ga opozarjali, da kopalke v savni niso dovoljene. Zato se je med gosti vnel prepir in kasneje pretep, kjer je bil 44-letni gost poškodovan. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je bil lahko telesno poškodovan.

Fotografija je simbolična.

Zaradi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju je bila dvema kršiteljema izrečena globa v višini 417,29 eurov, katero sta tujca plačala na kraju storitve prekrška.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.11.2018 ob 10:06 TNT gost

      Sem že doživel, da so prišli v savno oblečeni, ne samo v kopalkah in se potem ogrinjali v rjuho.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.11.2018 ob 10:17 Joužek gost

      Red bi morali - namesto gostov - delati "bademajstri", ki pa jih bolj redko vidiš. Tako kot čistilke. Pravila so pravila in komur niso všeč, naj ostane doma.

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.11.2018 ob 11:50 ojoj gost

      kapa či mou preveč velkoga,pa nej šteo prizadeti ostalijh v savni :D

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.