https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščejo se delovni terapevt, strokovni sodelavec in učitelj

07.11.2018 ob 13:00  

Tudi v tem tednu smo za vas pregledali ponudbo del na straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali nekaj zanimivih. Preverite, ali je katera ponudba prava za vas.


 DOSOR DOM STAREJŠIH OBČANOV D.O.O. išče bolničarja-negovalca za čas enega leta, za polni delovni čas. Od kandidata pričakujejo izobrazbo zdravstvene nege in oskrbe, samoiniciativnost, samostojnost pri delu in ustrezno komunikacijo s starejšimi. Kandidati lahko pošljejo vlogo do 12.11.2018.

DVOJEZIČNA OSNOVNA ŠOLA I LENDAVA išče učitelja razrednega pouka in učitelja v jutranjem varstvu za določen čas s skrajšanim delovnim časom 20 ur na teden. Potrebna je visokošolska izobrazba 2. stopnje ali visokošolska univerzitetna (prejšnja). Potrebno je tudi znanje madžarskega jezika in potrdilo o pedagoško-andragoški izobrazbi. Vlogo lahko pošljete do 12.11.2018.

ELEKTROINŠTALACIJE FRANC CIGUT S. P. išče elektromonterja za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Od kandidata pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo in izpit B kategorije. Kandidati lahko pokličejo za razgovor do 21.11.2018.

LEGARIS, gradbeno podjetje d.o.o. išče vodjo gradbišča za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Od kandidata pričakujejo 5 let delovnih izkušenj, visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnja). Kandidat mora imeti tudi nekaj računalniškega znanja. Zainteresirani se lahko prijavite do 29.11.2018.

POHIŠTVO IL AMBIENTI D.O.O. išče monterja pohištva s polnim delovnikom za določen čas 3 mesecev. Od kandidata pričakujejo, da ima končano lesarsko, papirniško, steklarsko ali podobno izobrazbo. Kandidati lahko pošljejo vlogo do 13.11.2018.

TRANSPORT KOPRIVNIK, mednarodni prevozi, posredovanje in trgovina d.o.o. išče voznika za nedoločen čas s polnim delovnim časom. Od kandidata pričakujejo vozniški izpit C in E kategorije ter znanje hrvaškega in nemškega jezika. Kandidati se lahko na prosto delovno mesto prijavijo do 28.11.2018.

ZDRAVSTVENI DOM LJUTOMER išče strokovnega sodelavca za vodenje pisarniškega dela. Ponujajo zaposlitev za 3 mesece s polnim delovnim časom, potrebno pa je imeti visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali smer ekonomije. Kandidati lahko pošljejo vlogo do 17.11.2018.

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA išče delovnega terapevta, za delo z osebami s psihično motnjo za nedoločen čas s skrajšanim delovnim časom. Potrebna je visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja), smer Terapija in rehabilitacija. Potrebno je imeti tudi pripravništvo in strokovni izpit s področja zdravstvene dejavnosti. Kandidati se lahko prijavijo do 13.11.2018.

Več o prostih delovnih mestih si lahko preberete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.