https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Začeli bodo urejati pot ob reki Muri

09.11.2018 ob 12:50  

V prihodnjih dneh bodo izvajalci začeli urejati pot ob reki Muri, ki bo obiskovalcem omogočala še pristnejše doživetje narave in uživanje v zavarovanem območju NATURE 2000.


Ureditev poti v dolžini 858 m, ki poteka od broda v Krogu do meje z občino Tišina, bo zajemala planiranje obstoječe utrjene poti, odstranitev grmovja in manjših dreves ter nanos 15 cm plasti gramoznega drobljenca.

 

Vrednost del 20.283,87 EUR

Vrednost del znaša 20.283,87 EUR, izbrani izvajalec del, ki naj bi bila ob ugodnih vremenskih razmerah zaključena do konca tega leta,  je podjetje Komunala d.o.o. Murska Sobota.

Naložba se izvaja v okviru projekta GO IN NATURE, projekta, ki se osredotoča na trajnostno vzpostavitev mreže ponudnikov trajnostne zelene infrastrukture in programov za doživetje naravnega okolja na zavarovanih območjih narave v čezmejnem območju na trajnostni način.

Operacija je delno sofinancirana iz sredstev ESRR v okviru programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska v obdobju 2014 - 2020.
 

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.