https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Pucončanke popustile pod pritiskom

14.11.2018  

V petem krogu 1A. DOL sta se v puconski zeleni dvorani pomerili ekipi Roto-Kema Puconci in Calcit Volley.

 

Roto-Kema Puconci : Calcit Volley 0:3
(18:25, 27:29, 8:25)

 

Navijači so v pričakovanju spremljali tekmo, saj sta obe ekipi igrali dobro. Prvi niz se je končal z 18:25 v prid Calcitu in kljub temu, da so se igralke Roto-Keme Puconci v drugem nizu bolj potrudile, jim zmage ni uspelo prevzeti. Drugi niz se je namreč končal pri rezultatu 27:29 v prid Calcitu.

 

Po drugem poraženem nizu so domačinke nekoliko popustile in izgubile motivacijo, saj jih je gostujoča ekipa v tretjem nizu premagala s 17 točkami razlike. Tako je tretji niz znašal 8:25, končni rezultat pa 3:0 v prid gostujoči ekipi.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.