https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Pozor, tega izdelka nikar ne zaužijte

14.11.2018 ob 11:00  

Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je bila s strani podjetja Drogerie markt d.o.o., obveščena o izvajanju odpoklica čokoladne tablice z okusom kokosa.


Razlog za odpoklic je morebitna prisotnost tujka - jeklenega dela čistilne krtačke. Proizvajalec v lotu z rokom uporabe 17.4.2019 ne more izključiti prisotnosti omenjenega tujka, trgovska veriga pa se je iz preventivnih razlogov odločila za odpoklic vseh lotov.Zaradi tega potrošnike pozivajo, da omenjeno živilo ne zaužijejo temveč ga vrnejo na mesto nakupa.

Opis živila: Čokolada temna kokos- tablica
Ime: dmBio čokolada temna kokos

Pakiranje: 40 g
Sarža/ lot: Vsi loti
EAN koda: 4010355346117

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.11.2018 ob 11:00 prdaš gost

      zakoj se faca celeca¸kaže v vsakem članku. Me prav zanima, če je plačal to reklamo. Je vse dokumentirano in bo šlo na računsko sodišče za dokazovanje stroškov volilne kampanje

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.