https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Skupina Tropik z novim videospotom

15.11.2018 ob 20:00  

Skupina Tropik je nedavno predstavila nov videospot za pesem z naslovom “Rad bi verjel.”


O pesmi

Predstavljena pesem je ljubezenska balada v kateri se glavni vokalist sprašuje o ljubezni njegove drage. Če želite izvedeti več o sami pesmi in videospotu si ga lahko ogledate spodaj. Video je zasnovan na humoristični način, kar nekoliko omili žalostno izpoved pesnika.

Zasedba in video

Glasbo in besedilo je zasnoval Alex Volasko, aranžma pa sta izvedla Goran in Roman Sarjaš.

Vokal: Grega Benko

Klaviature: Kristjan Marič

Kitare: Aleš Sečkar

Bas: Miha Raščan

Bobni: Boštjan Raduha

Za scenarij in režijo je poskrbel Luka Slavic, kamero in postprodukcijo Niko Matko, za ličenje pa Janja Benkovič. Igralci v videospotu so člani skupine TROPIK, Špela Kuhar, Marjan Marič, Janja Benkovič, Lora Tibaut, Nastja Borovnik Marič, Mitja Marič in Domen Hozjan.

Foto: Skupina Tropik na nastopu v Rakičanu.

O skupini

Začetek Skupine Tropik sega vse v leto 2007, ko so se mladi glasbeni ustvarjalci odločili za skupno delovanje na področju komercialne glasbe. Skoraj pet let je skupina delovala v prvotni zasedbi. Po umiku basista sta se skupini pridružila basist in pevec, katerima tako kot vsem drugim članom glasba predstavlja notranje zadovoljstvo, želja po odkrivanju čara glasbe. Zabavanje in razveseljevanje ljudi s svojim petjem in igranjem pa je stvar ki skupino ohranja na svojih tirih. Boštjan Raduha na bobnih, Kristjan Marič za harmoniko in klaviaturami, Miha Raščan za bas kitaro, Aleš Sečkar za kitaro in Grega Benko kot glavni vokalist delujejo od septembra naprej in z vso močjo nabirajo izkušnje in "pilijo" glasove ter spretne roke za zadovoljstvo obiskovalcev ob poslušanju na raznoraznih prireditvah in dogodkih.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.11.2018 ob 11:03 DEBELI FUKJENEC gost

      Pax in čondraš, to je slovenska kvaliteta in slovenska muzika!!!

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2018 ob 13:55 Pax gost

        Sedaj si pa res pokazal, da si debil na kvadrat. Vedno, ko govorim o slovenski glasbi, govorim o kvalitetni glasbi. Ker pa si ti omejen in nerazgledan (posebej pa še glasbeno neizobražen), tega tebi pač ni mogoče dopovedati. Nekoč, ko so še na radijih delali glasbeni uredniki, takšen šund ne bi bil predvajan niti pod razno. Ker pa so sedaj skoraj vse radijske postaje v privatni lasti, pa se pač to dogaja. Vključno z mediji, ki jih oglašujejo! S tem končujem brezplodno debato, ker je škoda, da porabljam dragocen čas za brezdelnega zafrustriranca.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2018 ob 14:02 DEBELI FUKJENEC gost

        Pax, me veseli, da si zapravil svoj dragoceni čas za dolg odgovor, v katerem si potrdil moje trditve, da Slovenci - posebej Prekmurci! - nimamo dobre glasbe!!!

        5 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.11.2018 ob 14:10 DEBELI FUKJENEC gost

        Pax, samo še nekaj: kaj bi ti dal zato, da ti eno leto ne bi bilo potrebno delati ničesar? Da bi lahko počel samo tisto, kar bi sam hotel??????? Da bi vsak dan imel 19 ur samo zase??? Meni že veliko let ni potrebno delati oziroma delam samo tisto, kar sam želim. In do smeti bo tako!!!! Ti pa švicaj in Retaše poslušaj!!! Zdaj se pa pogej in pazi, da te favšarija ne bo požrla!!!

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.11.2018 ob 13:38 Golman gost

      Čondraš boš kaj povedo?

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.11.2018 ob 19:31 zgodovina gost

      Ne sprašujte se potem zakaj raje Hrvate in Bosance poslušamo.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.11.2018 ob 10:37 victor gost

      šalabajzeri

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.