https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti obravnavali številne tatvine in grožnjo

15.11.2018 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče v katerih se je ena udeleženka lahko telesno poškodovala, trinajst kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, in sedem primerov povoženj divjadi.


S  področja kriminalitete je bil na območju Lendave odkrit bankovec za 50 EVR za keterega se sumi, da je ponarejen. Obravnavana je bila še tatvina goriva, poškodovanje parkiranega osebnega avtomobila in grožnja.

Na območju Murske Sobote je bila obravnavana tatvina kolesa, tatvina mobilnege telefona, tatvina denarnice, tatvina okrasnih pokrovov koles z osebnega avtomobila in goljufija na spletu. Na območju Ljutomera obravnavana tatvina goriva iz tovornega vozila, tatvina denarja in grožnja.  Na območju Gornje Radgone pa obravnavana odtujitev denarja in bančne kartice.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelja sta se po intervencijah policistov pomirila.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.11.2018 ob 10:59 čuza kmalu gost

      zakoj se faca celeca¸kaže v vsakem članku. Me prav zanima, če je plačal to reklamo. Je vse dokumentirano in bo šlo na računsko sodišče za dokazovanje stroškov volilne kampanje

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.