https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Najboljši golaž skuhala ekipa PGD Zbigovci

Gornja Radgona, 16.11.2018 ob 6:10  

V četrtek, 15. novembra, je v sklopu Majolkinih dnevov ajde in koruze potekala tradicionalna Majolkina golažijada. Dogodek je potekal na Trgu svobode, natančneje pred Mladinskim centrom Gornja Radgona. Najboljši golaž so pripravili iz PGD Zbigovci. Dogodek je organiziralo Turistično društvo Majolka iz Črešnjevec. 


V kuhanju golaža so se pomerili tako gasilci, podjetje kot tudi županski kandidati Občine Gornja Radgona. Prvo mesto je zasedlo Prostovoljno gasilsko društvo Zbigovci, drugo mesto županska kandidatka Urška Mauko Tuš (MAKSIMILJAN VAJS IN SKUPINA VOLIVCEV) ter tretje Prostovoljno gasilsko društvo iz Janževega Vrha. Medtem, ko so za prva tri mesta bili podeljeni simbolični pokali, so si preostali zaslužili posebna priznanja. Najlepšo stojnico je imela skupina, ki jo je sestavljal Stanko (Stanislav) Rojko (ROBERT ŽINKOVIČ IN SKUPINA VOLIVCEV). Četrto mesto so si delili dr. Peter Kralj (NOVA SLOVENIJA - KRŠČANSKI DEMOKRATI), AVTO KRKA POM d.o.o., Dušan Zagorc (SMC - STRANKA MODERNEGA CENTRA), Stanko (Stanislav) Rojko (ROBERT ŽINKOVIČ IN SKUPINA VOLIVCEV) ter stranka oziroma skupina, ki so jo zastopali SOCIALNI DEMOKRATI. Slednja na lokalnih volitvah v Gornji Radgoni nima svojega županskega kandidata. 

Priznanja je podeljevala predsednica Turističnega društva Majolka, Katja Fridau. Na čelu ocenjevalne komisije je bila Olga Godina

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija