https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Prihaja dan velikih popustov

22.11.2018 ob 10:30  

Na raznih reklamnih letakih ter spletnih oglasih ste zagotovo že opazili, da bo v petek, 23. novembra, tako imenovan črni petek.

Črni petek je k nam prišel iz ZDA. Gre za zadnji petek v novembru, ko tako fizične kot spletne trgovine za en dan pripravijo vrsto popustov in s tem začnejo decembrsko nakupovalno mrzlico in popuste.

Akcije ob črnem petku pogosto trajajo kar celoten konec tedna, pri nekaterih trgovcih pa kar cel teden. Veliko jih ima v tem času tudi daljši delovni čas. Ta čas je zato priložnost za potrošnike, da izdelke kupijo po nizkih cenah.

Ob nakupih na črni petek je potrebno biti pozoren, saj vse ponudbe niso tako ugodne, kot se zdi na prvi pogled. V britanski potrošniški organizaciji Which so ugotovili, da so v približno polovici primerov, cene izdelkov v okviru decembrskih spletnih razprodaj še nižje kot na črni petek.

Zveza potrošnikov Slovenije pa ob črnem petku svetuje, da se na razprodaje pripravite. O cenah izdelkov se pozanimajte že pred popusti in preverite cene tudi pri drugih trgovcih, ob tem pa naj vas ne zavede višina popusta, saj je pomembna le cena.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.11.2018 ob 12:16 volk gost

      Dobro premišljena stvar kako ljudi privabiti da pokupijo vse, itak več kot polovico tega kar kupijo ne rabijo.Politika, se pravi proizvajalci in trgovci držijo svet v rokah,Amerika je preplavila Evropo,narod je omamljen z popusti trgovci in proizvajalci si pa manejo roke ker budale kopujejo.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.11.2018 ob 14:48 čondraš gost

      Strašni popusti ja, v reklamah 70-80 % ( verjetno papira za zavijanje in bombažni robčki ) velika večina ostalih stvari pa je znižana 25 % ali manj, kot vsaki drugi teden v rednih " akcijah " . Sramota kakšna manipuliranja, greš preko spleta gledati pohištva pa imajo vsi neverjetna znižanja že lahko rečem 1 leto, po 30%-70%, pa imajo skoraj vsi določene izdelke podobne pa vidiš da prodajajo s popusti vsi približno za enako, dejansko realno ceno izdelke, farbajo pa pamet ovcam, ki vidijo samo tistih minus toliko in toliko...1 - krat sem opozoril inšektorat na to, pa ni bilo odziva...tudi na razne posode, nože, kozarce za katere moreš v trgovinah zbirati nalepke da jih dobiš v znižani ceni, kot znižani ceni . Ti izdelki se niso nikoli prodajali po redni ceni, kako so potem lahko sploh v akciji ? Sploh jih nikjer drugje ni za dobiti kot v dotičnih trgovinah in so narejeni za točno določeno akcijo, tako da niti ne moreš ne redne, ne kot znižane cene nikjer primerjat, kar kaže na čisto manipulacijo, inšektorji pa leni in očitno zabiti . Tudi izkoriščanje propagadnega slogana Črni petek je manipulacija in zavajanje, v ZDA so dejansko na ta dan v trgovinah ki se gredo Črni petek, izdelki znižani o0d 50% v večini celo 70% in to je poanta črnega petka, samo zabiti inšpektorji do tega spoznanja še niso prišli, če jih pa opozoriš na tako očitno manipuliranje trgovcev, pa še odgovora ne dobiš.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.11.2018 ob 16:12 iman 7i gost

      Čondraš, inšpektori !!!!. Kaj to sploh pomeni? Polovico njih ni niti govno primerno, imam izkušnje z njimi. Podkupljena banda, smo se v živo prepričali na delovišču, v nadzoru gostinskega objekta in v nadzoru delodajalca. Podkupljeni do groba!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.