https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

Nova zmaga Radenske Creativ

28.11.2018  

Košarkarji Radenske Creativ so si v Zagorju priigrali drugo zaporedno zmago na gostovanju. Nasprotnike so ugnali z rezultatom 80:87.


Na težkem gostovanju v Zagorju so soboški košarkarji zmagali po dobri igri, predvsem v zadnji četrtini tekme, ko je bilo to tudi najbolj potrebno. Tekma je bila v prvih treh četrtinah dokaj izenačena, čeprav so bili gostje ves čas v rahli prednosti. Tekma je bila odločena v sredini zadnje četrtine, ko je Sobočanom uspelo pridobiti razliko 15 točk ter tekmo pripeljali do konca z novo zmago. Radenska Creativ je še vedno vodilna na lestvici 3. SKL.

Naslednjo tekmo bodo odigrali v soboto, 8.12., ob 19. uri na OŠ I Murska Sobota, ko se bodo pomerili z ekipo iz Nazarja.

ZAGORJE : RADENSKA CREATIV SOBOTA 80 : 87 (17:21; 16:19; 24:17; 23:30)

Strelci KK RADENSKA CREATIV SOBOTA:

Roman Dominko 23
Marko Matijevič 21
Merlin Zahaj 15
Igor Spešič 10
Mitja Gomboc 6
Valentin Tratnik 6
Nejc Juteršnik 5
Tilen Kukel 1

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.