https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo računovodjo, zavarovalnega zastopnika in učitelja

28.11.2018 ob 19:00  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje, in izbrali najzanimivejše.


DOM STAREJŠIH RAKIČAN išče vzdrževalca-tehnika za določen čas 6 mesecev. Od kandidatov pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo (tehnika, elektrotehnika in energetika). Potrebno je osnovno računalniško znanje, izpit iz varstva pri delu in protipožarnega varstva, vzdrževanje energetskih naprav, vzdrževanje naprav in opreme ... Kandidati se lahko prijavijo do 6. decembra, in sicer tako, da vlogo pošljejo po pošti.

DVOJEZIČNA OSNOVNA ŠOLA I LENDAVA išče učitelja madžarščine in učitelja geografije za določen čas, s skrajšanim delovnim časom. Potrebna je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) in izobraževanje učiteljev posameznih predmetov. Od kandidata se pričakuje tekoče znanje madžarskega jezika, priložiti pa je potrebno še potrdilo o pedagoško-andragoški izobrazbi, potrdilo o strokovnem izpitu, potrdilo o nekaznovanosti ... Zainteresirani lahko pošljejo vlogo po pošti do 30. novembra.

GRAWE ZAVAROVALNICA D. D. išče pomožnega zavarovalnega zastopnika za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo srednjo splošno, srednjo strokovno izobrazbo ali visokošolsko 1. stopnje in visokošolsko strokovno (prejšnja) izobrazbo. Zahtevano je tudi osnovno znanje z urejevalniki besedil in delo s preglednicami ter izpit B kategorije. Prijavite se lahko do 12. decembra, tako da pošljete vlogo po e-pošti.

MEKS-AGRO, zastopstvo in prodaja d.o.o. išče obdelovalca kovin za nedoločen čas. Pričakujejo nižjo poklicno izobrazbo iz smeri strojništvo in obdelava kovin. Kandidati lahko pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 27. decembra.

MINISTRSTVO ZA OKOLJE IN PROSTOR, INŠPEKTORAT REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OKOLJE IN PROSTOR išče gradbenega inšpektorja za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnja), smer gradbeništvo ali arhitektura. Prav tako od pričakujejo strokovni izpit za inšpektorja in izpit B kategorije. Zainteresirani se lahko prijavijo do 6. decembra tako, da pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti.

REFERAT ZA JAVNI RED V ODDELKU ZA UPRAVNE NOTRANJE ZADEVE, UE M. SOBOTA išče referenta za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo ter eno leto delovnih izkušenj. Kandidati lahko pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 4. decembra.

VITA MAR, socialno zdravstvene storitve, trgovina in posredništvo d.o.o. išče osebo za pomoč v ambulanti za nedoločen čas. Zahtevajo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (terapija in rehabilitacija) ter aktivno znanje nemškega jezika in vozniški izpit B kategorije. Vlogo lahko pošljete preko e-pošte do 3. decembra.

VRTEC MURSKA SOBOTA išče spremljevalca gibalno oviranih otrok za določen čas. Delodajalec pričakuje srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo in splošne izobraževalne aktivnosti ter izpit B kategorije. Kandidati se lahko prijavijo do 3. decembra, tako da pošljejo vlogo po pošti.

 Podrobnosti o izbranih delovnih mestih in ostalih prostih delovnih mestih si lahko ogledate TUKAJ.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.