https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Štiri prometne nesreče, ena oseba telesno poškodovana

03.12.2018 ob 6:10  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V eni se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru ter povoženje divjadi.

 

Na področju kriminalitete je bilo v Murski Soboti in v Gornji Radgoni obravnavano poškodovanje osebnega avtomobila, v Lendavi zatajitev in v Gornji Radgoni tatvina denarnice iz osebnega avtomobila.

 

 

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP G. Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.12.2018 ob 10:38 henry gost

      V Lenartu z eksplozijo odtujen bankomat. Policija prosi občane, če je kdo kaj videl in slišal, da jih obvesti. Dan oziroma noč pozneje. Pliberk, Avstrija. Na enak način z eksplozivom odtujen bankomat. Avstrijski policisti so šli za storilci, ki so pobegnili v Slovenijo. Slovenska policija aktivira Specialno enoto, Posebno enoto, Helikoptersko enoto,...AKCIJA ! Zanimivo, da se prebudijo, ko gre za mednarodni ugled. Zanimivo je tudi, da v Lenartu ni bilo nikjer nobene patrulje, ki bi bila hitro na kraju. Aja, štrajk pa to. Spanje na delovnem mestu ali še kaj drugo. Avstrijci so očitno imeli ponoči patrulje na razpolago, da so bili takoj v akciji. Še dobro, da se je zgodilo v Avstriji, da so naši vrli policisti morali dvigniti riti in v akcijo!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.12.2018 ob 18:03 henry gost

      Nadaljevanje. "Gre za mednarodno skupino kriminalcev, ki je že več časa na našem radarju. Vedeli smo, da bodo to noč udarili, vendar nismo vedeli, kje točno se bo to zgodilo," je dejal policijski tiskovni predstavnik Mario Nemetz za ORF. Ko je bil sprožen alarm je bilo takoj na terenu 30 mož postave iz Avstrije. V gozdu v bližini Rven na Koroškem so pripadniki avstrijskih specialnih enot COBRA prijeli enega od storilcev. Avstrijci so tudi imeli s seboj helikopter, ki je opremljen z elektronskimi napravami za odkrivanje ljudi. Dobro, da so ga prijeli specialci COBRA, ker je sedaj že nekaj povedal. Pri nas bi že nevladniki in varuhinja človekovih pravic okrog letali. Očitno avstrijski varnostni organi ne spijo, kot naši. Vedeli so za kriminalno združbo zato so tudi bili v visoki pripravljenosti. Pri nas v Lenartu pa so kriminalci imeli generalko, ker vedo, da so takrat naši organi vse drugje, kot pa, da bi varovali premoženje pred tujimi kriminalci. Na nekaterih portalih so slike storilcev. Vsak vsaj malo razgledan človek takoj opazi iz katerega dela sveta so prišli. Dobro jutro Slovenija.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.12.2018 ob 18:47 aas4334 gost

      Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti. obišcite ...++++========>>> www.Cash74.Com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.