https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dobrodelni koncert in bazar v Črenšovcih privabil številne obiskovalce

Črenšovci, 03.12.2018 ob 8:00  

Kulturno-turistično društvo Črenšovci, Občina Črenšovci, OŠ Franceta Prešerna Črenšovci ter Rotary klub Martjanci so v nedeljo v telovadnici črenšovske osnovne šole organizirali dobrodelni koncert in bazar »Objem srca«, kjer so zbirali sredstva za nakup vozila Matejki Koštric, ki je na invalidskem vozičku.

Dobrodelno prireditev so s petjem, plesom in igranjem inštrumentov popestrili Otroški pevski zbor vrtca Črenšovci, Mladinski pevski zbor OŠ Franceta Prešerna Črenšovci, ansambel Pajdaši, člani Plesne šole Urška, Ansambel Metulj, Bobnarska skupina pod vodstvom Sama Sreša, Regina, Larisa Sreš, Tanja Žagar s skupino Avantura ter družina Matajič. Skupaj z učenci 3. razreda pa je v posebni plesni točki nastopila tudi Matejka.

Med glasbenim programom so v pogovoru z voditeljico Urško Horvat Ritlop nekaj besed spregovorili predstavniki organizatorjev prireditve: župan Občine Črenšovci Anton Törnar, predsednik Rotary kluba Martjanci Dean Köveš, predsednica KTD Črenšovci Andreja Sever ter ravnateljica OŠ Franceta Prešerna Črenšovci Marija Horvat.

Po koncu koncerta so obiskovalci lahko pristopili še k praznično okrašenim stojnicam, na katerih je bilo mogoče kupiti izdelke črenšovskih učencev, članov kulturno-turističnega društva, društva Hospic iz Murske Sobote, OŠ Sveti Martin na Muri, Rotary kluba Martjanci in druge. Vsa zbrana sredstva od prodanih izdelkov bodo namenjena za nakup že omenjenega vozila.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.12.2018 ob 18:45 vxcewwe gost

      Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti. obišcite ...++++========>>> www.Cash74.Com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.