https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Soboška bolnišnica z novim certifikatom

04.12.2018 ob 18:00  

Med 28. in 30. novembrom so v Ljubljani potekali Dnevi družabne odgovornosti, ki so se zaključili s podelitvijo certifikatov Družini prijazno podjetje. Med prejemniki je bila tudi Splošna bolnišnica Murska Sobota.


V treh letih od podelitve osnovnega certifikata je bolnišnica uspešno implementirala 13 ukrepov s področja usklajevanja poklicnega in družinskega življenja in tako letos prejela polni certifikat Družini prijazno podjetje. Priznanja je podelila državna sekretarka Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Breda Božnik. Poleg polnih certifikatov sta bila podeljena še dva osnovna certifikata, posebne zahvale za širjenje kulture družini prijaznega podjetja, priznanja ob uspešno zaključeni tretji končni reviziji ter dve priznanji mikropodjetjem.

Certifikat Družini prijazno podjetje je svetovalni in revizorski postopek, ki pomaga delodajalcem izvajati ukrepe za boljše upravljanje s človeškimi viri, predvsem s poudarkom na usklajevanju poklicnega in družinskega življenja zaposlenih. Postopek poteka s pomočjo usposobljenih zunanjih svetovalcev, zagotavlja pa kratkoročne in dolgoročne pozitivne učinke usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih, kar se kaže v zmanjšanju fluktuacije, kvote bolniških odsotnosti, kvote nege, števila nezgod ter povečanju zadovoljstva, motivacije in pripadnosti zaposlenih, kar pomeni jasne pozitivne ekonomske učinke. Certifikat Družini prijazno podjetje predstavlja družbeno odgovoren princip upravljanja in je edini tovrstni certifikat v Sloveniji.

Bolnišnica Murska Sobota je tako s polnim certifikatom Družini prijazno podjetje stopila v družbo podjetij oziroma organizacij, kot so BKS Bank AG, Konica Minolta Slovenija, Triglav Svetovanje, d.o.o., Elektro Celje d.d., Generali zavarovalnica d.d., Sberbank d.d., Splošna bolnišnica Jesenica, Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Republika Slovenija – Soča in drugi.
Prejeti certifikat pomeni potrditev, da je bolnišnica na dobri poti pri zagotavljanju ustreznih možnosti za usklajevanje dela in zasebnega življenja zaposlenih, gre pa za proces, ki ga je potrebno vedno znova nadgrajevati in se truditi ohranjati že implementirane ukrepe. Bolnišnica se bo tako še naprej trudila prisluhniti potrebam zaposlenih pri usklajevanju poklicnih in družinskih obveznosti, kar bo zagotovo pripomoglo k uspešnemu delovanju bolnišnice tudi v prihodnje.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.12.2018 ob 19:06 Đa naven gost

      Oh Bog , kakšne floskule .

      15 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.12.2018 ob 19:46 gost

      Zabadaf certifikat,če znanja nega.

      14 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.12.2018 ob 20:19 Haug , govoril sem gost

      Dobra , dobra šala , stanje v zdravstvu vedno slabše ovi si pa neke certifikate talajo , lol .

      16 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.12.2018 ob 21:37 bolnica gost

      kakše dobre sestre sta tevi dve verjetno sta v nočni smeni ga z doktorami zelje ribajo ter anti pilole jemljejo sestre vejpa to je nej bolnici sposobno saj pa nevejo specijalazanti kak morajo zdraviti

      4 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.12.2018 ob 0:32 34GFGF gost

      Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti. obišcite ...>>>> www.CasH74.COM

      1 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.12.2018 ob 0:40 slab certifikat gost

      Obe deklici v modrem in teta v belem imajo delne barikade rok. Gre za hudo pomanjkanje samozavesti. Srednja še najbolj. Drugače pa je en larifari ta certifikat. Poznam osebe, ki so mi razlagale o mobingu in nečloveških odnosih med zaposlenimi. Očitno šefi marsikaj ne vedo. Ali nočejo vedeti.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.12.2018 ob 11:32 boltižar gost

        slab certifikat ............. Ja prav imaš .Tudi tisto potihoma tam zaposleni govorijo ,ko so morali mus glasovati za pomurko leta tam zaposleno osebo .

        13 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.12.2018 ob 8:56 Zaposleni doktor gost

        Smo glasovali in letos bomo tudi... in bomo imeli spet pomurca leta... In smo ponosni...

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.12.2018 ob 9:34 cof gost

      vi sploh zavedate kaj pišete da znanja ni ko jih pa potrebuješ pa imajo znanje to samo tako mislijo butalci zakaj ponižujete sestrein doktorje pa drugič uprabite vašo pamet,

      5 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.12.2018 ob 11:43 ime in priimekl gost

      l

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.12.2018 ob 11:51 negovalni gost

      Kaj pa pišete, pljuvate, da vas ni sram? Namesto, da bi napisali čestitko bolnici, ki je poleg jeseniške bolnic edina ki dosegla vse kriterije, komentirate tisto, kar ne poznate. V bolnici ni vse idealno. A se vecina zaposlenih ( več kot 1000) trudi da dela dobro za bolnike. Pogledat pridite, kako je bolnica urejena, prenovljena, zrihtana!!! Je ena najboljsih v Sloveniji, to vedo v Sloveniji,domaci pa jo pjuvate in aposlene žalite. Pustite BOLNICO IN MEDICINSKE SESTRE ZE ENKRAT PRI MIRU! Kakšn mobing, lepo vas prosim. Vsi niso zadovoljni in nikoli ne bodo, a vsak si lahko poišče tudi službo drugje..

      11 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.12.2018 ob 18:02 jože gost

        negovalni : Res je zrihtano za to pa je drla voda v novi urgetni oddelek pohvale vredno

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.12.2018 ob 8:54 Jozica gost

        Joze joze gradil je pa ja izvajalec in ne sestre in doktori.. Voda pa ni drla. Ob neurju je bilo poplavljeno kot marsikje drugje.. Pa je tudi ze sanirano....jojo faušija...

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.12.2018 ob 13:18 DEBELI FUKJENEC gost

      Vi vsi največji šimfači, ki za svoje šimfanje nimate nobene podlage, boste nekoč postali bolni. Ko boste nekaj bolnišnic spoznali, boste ZNALI CENITI SOBOŠKO BOLNIŠNICO, ZNANJE IN TRUD VSEH ZAPOSLENIH V TEJ NAŠI BOLNIŠNICI. Sem pred desetimi leti zaradi težke poškodbe nekaj bolnišnic " skoz dal ". Nikjer ni tako dobrega in prijaznega osebja kot v naši bolnišnici. Da o hrani ne pišem kako kvalitetna je. Pohvala vsem, ki delajo v kuhinji.

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.12.2018 ob 17:59 jakob gost

        DEBELI FUKNJENEC Tij se sploh ne glasi ,ker največ pišeš grdo o medicinskih sestrah nesnaga .Vidi se ti,da si si poškodoval to blesavo glavo saj imaš posledice ,ker si bebav in nor . Seveda vse povsod v bolnišnicah so se te odkrižali in pošiljali vse naokrog kdo pa želi imeti posel z norcom .Očitno te niso mogli pozdraviti . Glede hrane pa ti napišem samo to,da si se vsaj v bolnišnici nažrl in zredil kajti doma prkaš zavrigano župo

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.12.2018 ob 19:07 DEBELI FUKJENEC gost

        Jakob, o medicinskih sestrah nisem nikoli napisal nič slabega. Je pa nekdo drug to počel pod mojim vzdevkom. Vidim, da me visoko ceniš. Hvala.

        3 7 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      05.12.2018 ob 13:45 slab certifikat gost

      Negovalni, ti si en velik bedak! Ti si lahko tudi poiščeš službo drugje! Ne zagovarjaj tistih, ki delajo krivico drugim. In niti slučajno ne piši, da se nekaj komentira, kar se ne pozna. Nihče nič ne pljuva in ne žali. Piše se samo resnica ! Poznam imena in priimke tistih na katere se mobing nanaša. Na obeh straneh! Nikjer nisem ničesar povedl čez bolnišnico in se tudi nisem spuščal v strokovne zadeve. Dajte si komentatorji, če ste vsaj malo pismeni prebrat, kaj piše. Sem pa povedal in še enkrat povem, da takšen certifikat, kot je družini prijazno podjetje ne spada v ustanovo, kjer imaš na določenih oddelkih ljudi, ki izvajajo mobing nad svojimi podrejenimi ali sodelavci. Za take stveri mora biti ničelna toleranca. In vodstvo mora poskrbeti, da se take reči ne bodo več dogajale. Bolje je, da vodstvo ukrepa dolker je še čas. Večji problem je, ko se pojavijo inšpektorji, policija in mediji. Potem vrže slabo luč na celotno ustanovo. In ne poudarjaj, koga se naj pusti pri miru. To ni zasebno podjetje. In v javnem tavodu, ki dela za ljudi se morajo zavedati, da so VEDNO pod budnim očesom in na udaru javnosti. In če komu to ne paše naj gre v zasebni sektor. Bolnišnica ni last sester ali doktorjev. In še enkrat. Veliko jih poznam v bolnišnici. Večina dela odlično. Vsa jim čast in poklon! Sam sem imel do sedaj zelo dobre pozitivne izkušnje. Tiste, ki pa kvarijo ugled bolnišnice s svojim vedenjem pa mora vodstvo prepoznati in ukrepati.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.12.2018 ob 14:00 DEBELI FUKJENEC gost

        Komu si ti vsevednež to prijavil??? Z dokazi in imeni??? Napiši, ker me zanima in mogoče še koga:

        4 8 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      05.12.2018 ob 14:12 ccxxcwq gost

      Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti. obišcite ...=============>>>>>> WebJob33.Com

      0 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.