https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO in VIDEO: V središču Murske Sobote poteka Miklošovo senje

Murska Sobota, 06.12.2018 ob 11:30  

Danes, 6. decembra 2018, v središču Murske Sobote, poteka tradicionalno Miklošovo senje. 

6. decembra 2018, poteka v središču Murske Sobote, tradicionalno Miklošovo senje. Na sejmu razstavlja 350 različnih razstavljalcev iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske in Avstrije, ter 18 gostincev. Dogajanje je otvoril Pihalni orkester Murska Sobota, med 12. in 18. uro pa vas bo zabaval Ansambel Štrk. 

Na parkirišču pred banko in pošto bodo razstavljali rokodelci, ki ponujajo medičarske izdelke, kvačkane izdelke, nakit iz različnih materialov, lončarske izdelke, izdelke iz šibja, pletene izdelke, naravna mila, izdelke iz ličja in odpadnega papirja.

Najmlajše je že v dopoldanskem času obiskal Miklavž, ki bo prisoten tudi popoldan ob 15.30 uri. Ob 16.30 se bodo v mestnem središču prižgale praznične lučke. Priložnost pa bodo izkoristili tudi za otvoritev drsališča, ki je letos na novi lokaciji, na drevoredu Martina Luthra, in sicer ob 17. uri. Na otvoritvi bo nastopil prekmurski hip hop poet Pepson.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.12.2018 ob 12:19 lolek gost

      Vsako leto isto sranje.

      16 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.12.2018 ob 16:02 pišta gost

      vej pa miklošovo senje je že tradicionalno in to more tudi tak ostati,če ščes kaj kupiti najdeš na stojnicah če si pa lačen in žejen pa tudi imaš na stojnica ,gnes vse lejko na senji kupiš ka doma nucaš,prodajalci so ponujali svoje izdelke da kaj zaslužijo mi pa kupovali kaj rabimo lepo samo tak dale

      16 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.12.2018 ob 17:15 DEBELI FUKJENEC gost

      Dajmo ljudem igre in alkohol, če jim dobrega življenja nismo sposobni dati. Bolj bodo ljudje pijani, manj bodo mislili s svojo glavo. V TEM ZBLOJENEM SISTEMU SI FRAJER, ČE SI PIJAN.

      8 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.12.2018 ob 17:18 Yeap gost

        Res ne razumem kaj Vas tako moti če ljudje radi pijejo ??? Še vedno je bolje (družiš se z drugimi) kot viset na netu in trosit svoje neumnosti.

        17 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.12.2018 ob 17:58 DEBELI FUKJENEC gost

      Yeap, ko boš starejši in pametnejši, boš spoznal koliko bolezni, trpljenja in gorja posameznikom in družinam, smrti, ....... prinaša alkohol. Ukvarjaj se s športom ali najdi drugi hobi. Tudi tam je veliko druženja in tam boš spoznal PRAVE PRIJATELJE. Vinski bratec ni bil nikoli dober prijatelj. Nekateri bi te za prodali za par steklenic pijače.

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.12.2018 ob 18:21 Gigi govedina gost

      Ges bi samo predlago , ka bi napravili eno štiri ali pet mest za bruhanje , tak kak je to na OKTOBERFESTU , takšne duge kopanje z ročaji , če se da , pa je nej prevelka investicija za občino.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.12.2018 ob 21:00 ccceeew gost

      Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje z znanjem, ki ponuja spletno delo doma. Sedaj si lahko zaslužite do 500 dolarjev na dan doma kmalu po nekaj urah dela v obrazu. Pridružite se nam in obišcite našo spletno stran za vec podrobnosti. obišcite ...++++>>>>>> www.Trade46.Com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.