https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na dražbi Pošte Slovenije tudi poslovni prostori v Mačkovcih, Kobilju in Šalovcih

07.12.2018 ob 11:00  

Pošta Slovenije bo v sredo, 12. decembra, na spletni dražbi dražbene hiše Unija poskušala najti novega lastnika za tri nekdanje poštne poslovalnice in dve, v katerih še vedno posluje.

Naprodaj so poslovni prostori na Blejski Dobravi, v Vremskem Britofu, Kojskem, Mačkovcih in Kostanjevici na Krki, poročajo Finance. Izklicne cene pa se začnejo pri 25.700 evrih in segajo do 85.900 evrov.

Foto: Pošta Slovenije

Poslovni prostori na Goričkem

Poslovni prostori v Mačkovcih, kjer je do nedavnega delovala pošta, bodo naprodaj po izklicni ceni 25.700 evrov (plus DPN). Naprodaj so prostori površine 81,1 kvadratnega metra brez pohištvene opreme. Stavba je bila zgrajena leta 1980, nazadnje pa je bila prenovljena leta 2005.

Zemljišče, na katerem stoji stavba, meri 1.315 kvadratnih metrov in je v tretjinski lasti pošte. Na njem so dvorišče s parkirišči, dovoz do stavbe in travnata površina. Poslovni prostori so razdeljeni na površine za zaposlene in površine za stranke. Stopnišče, hodnik, vetrolov, terasa in sanitarije pa občasno souporablja solastnik stavbe.

Več informacij o tem in o preostalih poslovnih prostorih, ki so naprodaj, pa tudi o možnosti ogleda stavbe ter kako do nakupa pa najdete na spletni strani dražbene hiše Unija.

Naprodaj tudi druge nepremičnine v Pomurju

Poleg poslovnih prostorov v Mačkovcih, ki se bodo prodajali na dražbi, pa Pošta Slovenije prodaja še tri nepremičnine v Pomurju, in sicer poslovne prostore na Kobilju, v Šalovcih ter v Mali Nedelji.

Poslovni prostori Kobilje

Poslovni prostori v središču naselja Kobilje so naprodaj po ceni 29.900 evrov (plus DPN). Nahajajo se v pritličju objekta, zgrajenega leta 2001. Prodaja se posamezni del objekta v izmeri 85 kvadratnih metrov. Objekt je etažno razdeljen. Parcela, na kateri stavba stoji, je splošni skupni del stavbe in je v lasti etažnih lastnikov. V sklopu objekta se nahaja tudi garaža s posebnim vhodom. Poslovni lokal je primeren tudi za preureditev v stanovanjsko rabo.

Poslovni prostori bivše pošte Šalovci

Za 51.600 evrov in pripadajoči davek na promet nepremičnin so na voljo tudi prostori nekdanje pošte v Šalovcih. Prostori so prazni, manjši del pa je oddan v najem. Stavba je etažno razdeljena. Skupaj pa so v prodaji poslovne prostore v izmeri 115,5 kvadratnih metrov. Parcela, na kateri stavba stoji, je splošni skupni del stavbe in je v lasti etažnih lastnikov.

Poslovni prostori Mala Nedelja

Kupite lahko tudi poslovne prostore v središču naselja Mala Nedelja, locirane v pritličju in kletnih prostorih poslovnega dela poslovno-stanovanjske zgradbe. Objekt je etažno razdeljen. Prostori predstavljajo del objekta (solastništvo), ki je etažno razdeljen na poslovni del (Pošta Slovenije d.o.o. etažni lastnik) in stanovanjske enote (lastniške). Objektu pripada tudi funkcionalno zemljišče, v skupni izmeri 526 kvadratnih metrov. Prostori so naprodaj po ceni 74.900 evrov (plus DPN).

Več informacij o vseh poslovnih prostorih v Pomurju, ki so naprodaj, pa najdete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.