https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Predstavlja se 21 razstavljavcev iz štirih držav

Lendava, 07.12.2018 ob 13:00  

V kupoli stolpa Vinarium, je v četrtek, 6. decembra 2018, potekala krajša slovesnost ob otvoritvi nove v nizu razstav na stolpu z naslovom Čarobni prazniki štirih dežel. Na tokratni razstavi se predstavlja 21 razstavljalcev iz 4 držav: Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije.


Praznični čas je čas, ko smo polni lepih želja in obetov za prihodnost, december je mesec luči in praznovanj. Je mesec nasmejanih in srečnih obrazov. Prazniki obenem simbolizirajo iztek starega in prehod v novo leto, polno dobrih želja in misli. Praznična tematika je rdeča nit tokratne ljubiteljske razstave, kjer je poleg daril, venčkov, okraskov iz različnih vrst materialov, najti tudi darilne škatle in lončene izdelke, izdelke iz blaga, voska in ličja. 

Razstava, ki so se ji odzvali domači in tuji razstavljalci, med katerimi so različna društva in posamezniki in rokodelski umetniki, bo na igled ves december in del januarja 2019, ter je še ena v nizu razstav, ki potekajo na stolpu ter sledijo sloganu pogleda v štiri dežele. 

Stolp Vinarium, ki je pred dobrim mesecem gostil že 300.000 obiskovalca, je tudi skozi celo leto središče pestrega dogajanja, poleg tradicionalne razstave z velikonočnimi pirhi se tukaj odvijajo tudi različni dogodki, kot so: prvomajsko praznovanje, kulinarični dogodki in martinovanje, med priložnostnimi dogodki pa so bili tudi postojanka v sklopu mednarodnega relija električnih vozil, razglasitev naj kopališča ter festival ljubiteljske kulture. 

Foto: Fb Vinarium Lendava

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.12.2018 ob 16:36 nega ga gost

      Ka je pa tau?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.