https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

63-letna potnica padla iz vozila in podlegla poškodbam

09.12.2018 ob 18:00  

Danes smo poročali o prometni nesreči, ki se je pred 7. uro zgodila na pomurski avtocesti in v kateri je umrla ena oseba.


Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je kombinirano vozilo znamke Mercedes Benz Sprinter ukrajinskih registrskih številk vozilo po pomurski avtocesti v smeri Madžarske. Približno tri kilometre pred Petrolom Pince mu je počila pnevmatika, zaradi česar se je vozilo prevrnilo na bok.

Čez slabo minuto je za njim pripeljalo drugo kombinirano vozilo znamke Mercedes Benz Sprinter ukrajinskih registrskih številk, katerega voznik je kljub izogibanju trčil v prevrnjeno vozilo in nato zapeljal z vozišča, kjer je med prevračanjem  iz vozila padla potnica, 63-letna državljanka Ukrajine, ki je na kraju podlegla poškodbam.

 

V spredaj vozečem vozilu je bilo 5 potnikov, v drugem vozilu pa 4. V nesreči so bile še tri osebe hudo telesno poškodovane (vsi iz drugega vozila). Nobeden od poškodovanih ni v življenjski nevarnosti.

Kraj prometne nesreče sta si ogledala preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožnega državnega tožilca.

Pokojna udeleženka je letošnja četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah. V enakem lanskem obdobju je bilo smrtnih žrtev pet, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.