https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Odbojkarji Panvite Pomgrad v gosteh zelo uspešni

Hoče, 10.12.2018  

Odbojkarji Panvite Pomgrada so v gosteh premagali odbojkarje OK Hoč z rezultatom 1:3 (-21, -19, 22, -22).

Točke za Panvito Pomgrad so dosegli: Flisar 18, Pulko 16, Bogožalec 12, Bedrač, Marovt, Beravs (vsi po 4), Volovlek 3, Pečnik 1.

Točke za OK Hoče so dosegli: Crnjanski 23, Filipas 14, Cafuta 11, Šijanec 6, Franc 5, Drvarič 2, Špindler 1.

Po tekmi so igralci in pomočnik trenerja Panvite Pomgrad takole komentirali tekmo:
Aljoša Bogožalec - korektor Panvita Pomgrad: "Za nami je težko obdobje iskanja forme, posledica česa je stanje na lestvici. Danes nam je uspelo pripeljati celo tekmo do konca, kljub občasnim padcem koncentracije. Nastopili smo tudi brez poškodovanega Rojnika, tako da smo se morali dodatno potruditi. Želja v naslednjem kolu doma je vzeti skalp Mariboru in zaključiti koledarsko leto z zmago."
Luka Volovlek - sprejemalec Panvite Pomgrad: "Dobro da smo zmagali na pomembni tekmi zaradi priključka k najboljšim ekipam. Rojnikovo odsotnost zaradi poškodbe sem poizkusil čim bolj izničiti in izkoristiti. V četrtem setu smo po zaostanku 4 točk pokazali karakter in po dobrem servisu in bloku obrnili set in tekmo v naš prid".
Miha Žalig - pomočnik trenerja Panvite Pomgrad: "V Hočah smo v odličnem vzdušju pred domačini in našimi gledalci odigrali dobro tekmo. Zaradi poškodbe Rojnika je moral vsak igralec, ki je danes stopil na igrišče dodati nekaj več. Taktično je izjemno danes odigral podajalec Žan Beravs, v bloku pa je končno zablestel tudi kapetan Gorazd Flisar."
Naslednjo tekma 10. kroga 1. DOL bo Panvita Pomgrad odigrala v soboto, 15. decembra ob 17. uri proti ekipi OK Maribor v ŠD Osnovne šole I Murska Sobota.

 V spodnjem posnetku si lahko ogledate nekaj utrinkov iz tekme ter izjave igralcev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.