https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Gostje so bile premočne za Ljutomerčanke

11.12.2018  

V 9. krogu 1. A DOL za ženske sta se v Ljutomeru srečali ekipi ŽOK Ljutomer in Formula Formis. Gostje so bile boljše od domačink z rezultatom 0:3 (12:25, 11:25 in 14:25).


V Ljutomeru sta se v 9. krogu pomerili ekipi ŽOK Ljutomer in Formula Formis , ki je pred tekmo veljala za izrazito favoritinjo in bi morebiten poraz le-teh v kakšnem setu, glede na kvaliteto obeh ekip, predstavljal misijo nemogoče. Gostujoča ekipa je tekmo brez težav dobila z rezultatom 0:3. V prvem setu je bila igra izenačena le pri rezultatu 1:1, ko so gostje po zaslugi dobrega serviranja Ana Marije Vovk set povedle z rezultatom 2:9. Šele zatem so Ljutomerčanke dobile dodatni dve točki. Razlika v kvaliteti je bila tudi v nadaljevanju seta izrazito na strani gostij, ki so dobivale točko za točko naskoka ter povedle z rezultatom 3:13, ko so domačinke ponovno dosegle eno točko ter nato še 4. Gostje niso popuščale ter povedle z rezultatom 7:17, ko je trener Tot vzel odmor. Po odmoru so prvo točko dosegle domačinke takoj zatem pa naredile napako na servisu kar je pomenilo vodstvo gostij z 8:18 in kasneje še z 8:22, ko je Tot vzel novi odmor. Tudi ta odmor domačinkam glede na kvaliteto gostij ni pomagal, saj so le-te set na koncu zanesljivo in brez večjega napora dobile z rezultatom 10:25.

V drugem setu so pričele servirati gostje, ki so po zaslugi Vovkove set povedle z 0:2. Domačinke so nato dosegle dve točki ter prišle do rezultata 3:5 in kasneje do 4:6, ko so gostje spet dvignile nivo igre ter set po nekaj napakah domačink, povedle z rezultatom 4:10, ko je trener Tot vzel odmor. Prvo točko v nadaljevanju igre so nato dobile domačinke, vendar so gostje set povedle z rezultatom 6:14. Po novi točki domačink pri rezultatu 7:14 so gostje spet dobile nekaj zaporednih točk ter povedle s 7:16 in nato z 9:19, ko je trener Tot vzel novi odmor. Odmor ni bistveno spremenil poteka igre tudi ob dejstvu, da je gostujoči trener dal v tem delu seta priložnost vsem igralkam. Do konca seta so Ljutomerčanke dobile le še nekaj točk ter set izgubile z rezultatom 12:25.

V začetku tretjega seta so gostje pričele igrati z mlajšo postavo, ki jih je odlično vodila Milosavljevič Aleksandra. Povedle so z rezultatom 0:3 ter kasneje z 1:4. Po točki domačink so gostje spet dosegle tri zaporedne točke ter povedle z 2:7, ko je trener Tot vzel odmor. Set so zanesljivo povedle z rezultatom 3:13. Ob očitni razliki v kvaliteti ekip je trener Tot vzel nov odmor, da bi vsaj malo "razgibal" svojo ekipo. To mu je nekako uspelo, saj so domačinke zaigrale bolj borbeno ter dosegle nekaj zaporednih točk ter prišle do rezultata 8:14. Na koncu so gostje set zanesljivo dobile z visoko razliko in sicer s 13:25. Tokrat so gledalci v Ljutomeru gledali izredno kvalitetno ekipo Formule Formis, ki spada med najboljše ekipe v državi. Ljutomerčanke so sicer igrale zelo borbeno, dosegle kako kvalitetno točko, a kaj več od tega jim ni uspelo. Tudi tokrat je treba pohvaliti odlično publiko v dvorani ŠIC Ljutomer, ki je odlično bodrila obe ekipi.

Foto: ŽOK Ljutomer

Tjaša Rakuša je po tekmi povedala: "Žal smo tudi tokrat imeli v igri preveč nihanj oz. padcev koncentracije, da bi se lahko enakovredno kosale z odlično ekipo iz Rogoze. Tudi tokrat lahko pohvalim soigralke za borbeno igro in trud, še posebej ko nam je uspelo dobiti nekaj kvalitetnih točk. Žal je razlika v kvaliteti ekip prevelika, da bi lahko bile dorasel nasprotnik. Hvala odlični publiki v Ljutomeru."
ŽOK Ljutomer: Barbara Petek 4, Valentina Kosi 1, Nika Kosi, Lisa Rosić, Sara Kutnjak 2, Kaja Makoter 4, Ana Nedok, Nataša Anželj 3, Tjaša Rakuša ( L ), Hana Hochstatter 1
Trener: Andrej Tot
Formula Formis: Teja Bavdaž 6, Aleksandra Milosavljevič 4, Angelina Ajnihar 1, Anja Ertl 4, Hanna Tupikina 6, Ana Marija Vovk 7, Nuša Trlep 3, Maja Košenina 4, Danijela Đakovič 5, Ronja Štampar 3 , Žana Zdovc Sporer 5, Ana Šešel (L), Pia Pravdič (L)
Trener: Kšela Iztok

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.