https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Razglasili osebnost Pomurja 2018

Moravske Toplice, 12.12.2018 ob 7:00  

V Moravskih Toplicah je v torek, 11. decembra zvečer, v Termah Vivat potekala slovesna razglasitev Vestnikove osebnosti Pomurja za leto 2018. To je letos postala pomurska športnica Špela Kolbl, dvajsetletna igralka Ženskega nogometnega kluba Telemach GMT iz Beltincev. 


Posamezniki, ki so na svojih področjih pomembno in pozitivno zaznamovali Pomurje

Kot so zapisali organizatorji prireditve in podelitve priznanj, Tednik Vestnik sega v domove po vsem Pomurju. Zato so se že drugo leto zapovrstjo odločili pogledati, kdo je zaznamoval leto v naši regiji. Kot so še zapisali, so se odločili poiskati ljudi, ki so s svojim delovanjem dober zgled za svojo okolico in širšo skupnost.

Priznanja za Vestnikovo osebnost Pomurja 2018 so organizatorji podelili z namenom, da se nagradi in izpostavi posameznike, ki so na svojih področjih pomembno in zlasti v pozitivnem smislu zaznamovali našo regijo. »Mislimo, da pozitivne zgodbe potrebujejo več pozornosti in da si osebe, ki stojijo za njimi, zaslužijo naše in priznanje naših bralcev,« so poudarili prireditelji.

Leto 2018 pestro in razburljivo, izbor zmagovalcev zahteven

Izbor kandidatov za Vestnikovo osebnost Pomurja 2018 je sicer pripravilo uredništvo Vestnika, nadalje pa so bralci izmed desetih predlaganih kandidatov izbrali zmagovalca v vsaki kategoriji. Kot so ob tem še zapisali prireditelji, je bilo leto pestro in razburljivo, tako da je bil izbor teh posameznikov zahteven in tudi zabaven izziv. V preostalih kategorijah je zmagovalce izbirala neodvisna komisija znanih Pomurcev.

Na slovesni prireditvi so razglasili Vestnikovo osebnost leta v več kategorijah. To so letos postali:

Vestnikova osebnost Pomurja 2018 - glavna kategorija - Špela Kolbl

Dvajsetletna igralka Ženskega nogometnega kluba Telemach GMT Beltinci je bila z 31 zadetki najboljša strelka v minuli sezoni prve slovenske ženske nogometne lige. Strelsko učinkovitost ohranja tudi v aktualni sezoni prve lige, saj je spet v vrhu strelk. S svojim klubom je aktualna pokalna prvakinja in prvenstvena podprvakinja, v tej sezoni pa je na najboljši poti, da s svojim moštvom dobi dvojno krono, tako naslov državnih kot pokalnih prvakinj. Špela je tudi članica slovenske reprezentance.

Vestnikov politik Pomurja - Dejan Židan

Vestnikov kulturnik Pomurja - Dušan Šarotar

Vestnikov športnik Pomurja - Adrian Gomboc

Vestnikov humanitarec Pomurja - Milan Vertot

Vestnikov gospodarstvenik Pomurja - Anton Mlakar

Za kulturni program z glasbo ter zabavno vzdušje hkrati je poskrbela glasbena skupina Ethnotrip.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.12.2018 ob 16:25 tako gost

      ČESTITKE! Nagrade so šle v prave roke.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.12.2018 ob 14:40 gost

      6[Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil ček skoraj 30k, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni treba iti v pisarno, svoje spletno delo na domu. Na tej točki je ta delovna priložnost za vas.Če ste zainteresirani.zamočite, da ga posnamete na spremljajoči strani .... Preprosto pojdite na spodnj0 strann in začnite svoje delo .... ..... >>>>>> http://www.Internet43.Com

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.