https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Okrvavljeni občan obležal na cestišču, znan je osumljenec

12.12.2018 ob 9:55  

Včeraj malo po 20. uri so bili policisti obveščeni, da je v naselju Puconci na cesti okrvavljen občan, katerega je pretepel drug občan.


Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da se je v omenjenem času skozi naselje Puconci z osebnim avtomobilom peljal občan, ki je na vozišču opazil vinjenega moškega, ki je hodil po celotnem vozišču, potiskal kolo in krilil z rokami. Zaradi varnosti je vozilo ustavil in ga ogovoril, naj pazi, kje hodi, da ga ne bi kdo povozil. 

Kolesar je začel na voznika kričati in ga žaliti. Voznik je stopil iz vozila z namenom, da bi ga zaradi njegove varnosti pospremil z vozišča, da bi se lahko odpeljal naprej. Kolesar je pristopil do voznika in ga z roko udaril v predel nosu, nakar je voznik padel po vozišču in obležal. Nato se je kolesar zapeljal v smeri naselja Markišavci, se ustavil in se vrnil do voznika.

 

Ker je osumljenec večkratni povratnik storitev kaznivih dejanj in prekrškov z elementi nasilja, saj je bil že v letu 2018 že 21-krat obravnavan zaradi kršitev javnega reda in miru z elementi nasilja in storitev kaznivih dejanj Nasilništva, je bil zaradi ponovitvene nevarnosti in zbiranja obvestil zanj odrejeno pridržanje in bo po končanem postopku priveden k preiskovalnemu sodniku, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Po naših neuradnih informacijah naj bi bil osumljenec Anton M. iz Sebeborcev, ki je pred leti vrgel ročno bombo na policijsko postajo Ljutomer.

 

    Fotogalerija