https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

FOTO: Rokometaši Pomurja so se dobro upirali prvoligašu

Murska Sobota, 13.12.2018  

Na nedavno odigrani rokometni tekmi med rokometaši Pomurja in Primorci je prvoligaš iz Kopra opravičil vlogo favorita. Tako je v 1/16 finala pokala, kljub solidnemu odporu oslabljenih domačinov, premagal rokometaše iz Murske Sobote s končnim rezultatom 26:36.

RK Pomurje - RD Koper 2013 26:36 (17:19)

Obe rokometni ekipi in obiskovalci na tribunah so v pričakovanju začeli tekmo v Murski Soboti. Pred približno 100 gledalci so rokometaši Pomurja že prvo obrambo odigrali odlično in blokirali strel Koprčanov. V nasprotnem napadu pa tudi prvič in, kot se je izkazalo kasneje, tudi zadnjič povedli na tekmi. Do 3:3 je bil rezultat izenačen, ko so gostje z 1:4 v 9. minuti povedli z 4:7. prednost 3, 4 zadetkov so držali do 16. minute.

Do konca prvega polčasa so domači vodstvo Kopra znižali na 17.19

V tem času sta pri gostih Matijaševič in Bratkovič skupaj zadela 8 od 13 zadetkov gostov. V pičlih dveh minutah so domači rokometaši Pomurja v 17. minuti znižali na 12:13 in prisili gostujočega trenerja Rapotca v minuto odmora. V 18. minuti so domači imeli kar v dveh napadih možnost, da bi izenačili. Gostje so jih kaznovali z 0:3 in povedli z 12:16. Do konca prvega polčasa so domači vodstvo Kopra celo znižali na 17.19. Očitno so gostje nekoliko prelahko vzeli tekmo.

Domači rokometaši so se solidno upirali fizično močnejšim gostom

Gostje so pristop v začetku drugega polčasa popravili in z agresivnejšo obrambo v 36. minuti povedli z 17:23. Domači rokometaši so se solidno upirali fizično močnejšim gostom vse do 49. minute, ko je semafor kazal 24:30 za goste. Domači so vtis nekoliko pokvarili vtis v zadnjih 11 minutah, ki so jih gostje dobili z 2:6. Končni izid je bil 26:36 za ekipo Kopra, ki trenutno zaseda 5. mesto v 1. NLB rokometni ligi.

Pri domačih so se med strelce vpisali prav vsi igralci

Pri gostih sta krilna igralca Matijaševič in Bratkovič zadela po 7-krat. Pri domačih pa so se med strelce vpisali prav vsi igralci, ki so stopili na parket. Izpostaviti pa je potrebno Osterca, ki je zadel 10-krat in Faleža, ki je zadel 5-krat. Naj še omenimo, da so domači ponovno slabo izvajali 7-metrovke in od treh dosojenih niso zadeli nobene.

Športna dvorana OŠ III, M. Sobota, gledalcev: 100, Sodnika Boris Košir in Boris Sintič

RK Pomurje: Černela Dorotej 7 obr., Vild Marič Fiabijan 2 obr., Škrjanec Matic 1 obr., Osterc Jan 10, Falež Gregor 5, Bombek Filip 4, Žižek Cvetko Boštjan 3, Štumpf Marko 1, Hedl Jernej 1, Kozelj Vasja 1, Hameršak Aljaž 1, Pintarič Aleš

RD Koper 2013: Haseljič Mirza 9 obr., Kocjančič Martin 7 obr, Postogna Thomas 6 obr., Bratkovič Adam 7, Matijaševič Marko 7, Planinc Nejc 6, Zugan Dani 5, Smolnik Žiga 4, Grzentič Nino 2, Moljk Jaka 2, Sokolič Tilen 2, Stopar Domen 1, Krečič Grega, Stavanja Tadej, Guček Janez, Marič Rok

Izključitev: RK Pomurje 6 minut, RD Koper 2013 6 minut

7-metrovke: RK Pomurje 0/3, RD Koper 2013 4/4

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2018 ob 14:30 gost

      2!Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil ček skoraj 30k, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni treba iti v pisarno, svoje spletno delo na domu. Na tej točki je ta delovna priložnost za vas.Če ste zainteresirani.zamočite, da ga posnamete na spremljajoči strani .... Preprosto pojdite na spodnjo stran in začnite sv0je delo .... ..... >>>>>> http://www.Internet43.Com

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.