https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Pri Vulkaniji pri Gradu potekal Olijev Božični sejem

Grad, 17.12.2018 ob 12:00  

Na trgu pri doživljajskem parku Vulkanija pri Gradu je v nedeljo od dopoldneva naprej potekal že tradicionalni Olijev Božični sejem, kjer sta otroke zabavala Božiček in krtek Oli, tudi odrasli pa so se lahko ob stojnicah poveselili ob predprazničnemu vzdušju.

Olijev Božični sejem se je pričel okoli 9.30 s kratkim programom in božičnimi pesmimi ter z nastopom pevskega zbora OŠ Grad. Nato je ob 10.00 sledil prihod krtka Olija in Božička z darili, ki sta tako razveselila najmlajše obiskovalce.

Ves dan so bile na trgu pred Vulkanijo na ogled in za okrepčilo stojnice z raznimi rokodelskimi in drugimi izdelki, božične dobrote in kuhano vino. Na Božičnem  sejmu pa so prav tako potekale otroške delavnice z risanjem in izdelovanjem božičnih voščilnic ter nagradna igra.

Za vse obiskovalce božičnega sejma je krtek Oli pripravil Božično darilo - 50% popust na vse vstopnice Vulkanije. Prireditelji so tako pri doživljajskem parku Vulkanija pri Gradu v nedeljo ponovno pripravili Olijev Božični sejem, ki je poskrbel za praznično vzdušje otrok in odraslih sredi veselega decembra.

 

Videoposnetek: Prihod krtka Olija in Božička z darili

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.12.2018 ob 13:07 Tujčino 69 gost

      Božiček može da mi gladko spolira mog rudolfa... majku kapitalističko, ima još nade za dedu mraz

      0 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.12.2018 ob 12:26 parklin gost

      V Vulkanijo že deco vozijo ka drugih obiskovalcev nimajo in trbej kakšen € zaslužiti

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.