https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kakšno vreme napovedujejo vremenoslovci?

19.12.2018 ob 11:00  

Hladno vreme na začetku tedna se bo še nadaljevalo, nekoliko topleje pa bo za vikend. Po podatkih na ARSO lahko v prihodnjih dneh v Pomurju pričakujemo rahel dež in močnejši veter.


Danes bo pretežno oblačno in ponekod zamegljeno, čez dan se bo pooblačilo tudi na Primorskem in v višjih legah. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3 °C.

Ponoči bo oblačno, v drugi polovici noči se bodo na zahodu začele pojavljati padavine, ki bodo do jutra zajele tudi osrednje in južne kraje. Po nižinah v notranjosti deloma deževalo, deloma snežilo, zaradi česar bo možna poledica. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 0 °C.

Jutri bo oblačno, rahle padavine se bodo razširile tudi nad vzhodno Slovenijo in do večera povsod ponehale. Po nižinah bo čez dan povečini rahlo deževalo. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4 °C.

Dopoldan bo po vsej Sloveniji, z izjemo Primorske, možen nastanek poledice in žleda. Meteorologi zato priporočajo previdnost pri hoji na prostem in vožnji na prizadetih območjih.

Obeti

V petek in soboto bo pretežno oblačno, obdobja delno jasnega vremena bodo v vzhodni Sloveniji. V višjih legah in ponekod po nižinah bo pihal jugozahodni veter. Topleje bo.

V petek lahko veter pričakujemo tudi v vzhodnem delu Slovenije, kjer bo največja hitrost vetra lahko dosegla od 50 do 70 km/h.

Vir: ARSO

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.12.2018 ob 11:51 Gigi govedina gost

      KAKŠNO ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.12.2018 ob 12:16 Fidlboy gost

      Baje, da bo do 21 marca zima, potem pa se začne pomlad.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.