https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Mura študentom ponuja oblačila po cenejši ceni

02.06.2011 ob 15:57  

Prodaja kolekcije oblačil City Fashion by e.mura po znižanih, študentskemu žepu dostopnih cenah, bo 7. in 8. junija 2011 v Mariboru.

Mura - Evropska hiša mode in Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) sta pred poletjem pripravili posebno akcijo, s katero bosta mladim omogočili nakup oblačil vrhunske slovenske blagovne znamke -  kolekcije City Fashion by e.mura, po znižanih, študentskemu žepu dostopnih cenah.

Prodaja oblačil bo potekala v torek, 7. junija 2011, med 12. in 18. uro, ter v sredo, 8. junija, med 9. in 17. uro, v Študentskem kulturno prireditvenem centru Štuk (Gosposvetska cesta 83) v Mariboru.  

Cene oblačil se bodo gibale v naslednjih okvirjih: majčke, srajce in bluzice: 20-30 EUR, ženske oblekice: 39-50 EUR, ženska krila in hlače: 25-50 EUR, ženski blazerji: 49-75EUR, moške obleke: 130 EUR,  moške hlače: 25-50 EUR, moški suknjiči: 65-75 EUR.

V ponudbo bo vključenih tudi nekaj lažjih kosov oblačil Murine redne kolekcije, ki bodo še nekoliko cenovno dostopnejše, saj se bodo gibale cene že od 10 EUR naprej. 

Glavni atributi kolekcije City Fashion by e.mura so inovativnost, funkcionalnost, strast, sodobnost, chic. Materiali, iz katerih je kolekcija izdelana so funkcionalni, oblikovanje je sodobno, od konkurence pa se razlikuje po kakovosti in ekskluzivnosti, saj je narejena v majhnih serijah. Mura s to kolekcijo kaže svojo novo podobo, svoj nov segment ponudbe. 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.