https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kdo je dobil zlato ponev

20.12.2018 ob 12:46  

Vestnik je drugo leto zapored pripravil izbor Zlata ponev Pomurja. Slovenske pokrajine si namreč prizadevajo, da bi izboljšale gostinsko ponudbo, ki je eden od temeljev turističnega prizadevanja naše države.

V medijski hiši so pripravili izbor in ocenjevanje gostiln, restavracij in turističnih kmetij v regiji. Bralci Vestnika in širša javnost je z glasovnicami in oddajo glasov na spletni strani izbrala najbolj popularno gostilno v Pomurju. Priznanje Zlata ponev za najbolj popularno gostilno v Pomurju je bilo podeljeno gostilni Zorko iz Borec.

Komisija in kriteriji

Komisija, ki so jo sestavljali Janez Bogataj, Urška Fartelj in Silva Zavašnik pa je na osnovi predlogov in lastnega poznavanja gostiln izbrala zmagovalca strokovne komisije in podelila priznanje Zlata ponev Pomurja. Ocenjevali so zunanjo in notranjo ureditev, gostinsko ponudbo, ponudbo pijač, gostoljubnost strežnega osebja, spoštovanje sodobnih teženj v gostinski ponudbi, ki jih sestavljajo jedi štirih letnih časov – lokalne in regionalne jedi na jedilnikih, povezanost z lokalnimi dobavitelji živil in druge dejavnike.

Foto: Nataša Juhnov

Priznanje Zlata ponev Pomurja je šlo v roke Gostilni Rajh iz Bakovec.

Obe izbrani gostilni sta že prejeli priznanje, zaključna prireditev v okviru akcije pa je potekala v Bakovcih, kjer je bila tudi krajša slovesnost. Udeležil se je je tudi minister za kulturo Dejan Prešiček, ki je spregovoril nekaj besed, za glasbeni del pa so poskrbele Iskrice.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2018 ob 20:16 Hell gost

      ]]]Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite http://www.3xDate.top

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.