https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V pravljični deželi otroci uživali ob poslušanju pravljic

Murska Sobota, 20.12.2018 ob 6:05  

Praznični december je že v polnem teku, najbolj čaroben pa je prav gotovo za otroke. V Murski Soboti je tako tudi že cel mesec postavljena pravljična dežela z liki iz pravljic, danes pa so ji dodali še poseben čar in tam pripovedovali tudi pravljice.


Na Trgu zmage, kjer je postavljena pravljična dežela, so se danes dopoldne zbrali manjši in malo večji otroci s svojimi vzgojiteljicami. Pravljice je pripovedovala pravljičarka Metka iz Pokrajinske in študijske knjižnice, vse pa so bile seveda božično obarvane. Tako so prisluhnili pravljicam Kdo je pravi lev, Kam skriti leva za božič, Kdo je najmočnejši in Najlepše darilo. Otroci so bili nad pravljicami navdušeni, ob zvokih božičnih pesmi pa so tudi zaplesali. Pravljicam v pravljični deželi bodo otroci lahko prisluhnili tudi jutri in v petek ob 17.30. Jutri se pa v Murski Soboti začne tudi Božično senje na Drevoredu Martina Luthra in bo trajalo kar tri dni.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2018 ob 20:19 Hell gost

      ** Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite http://www.3xDate.top

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.12.2018 ob 13:49 borko gost

        prosim pošlji mi tvoj meil da se slišiva in skup vsedeva da mi malo razložiš kako je v bistvo sto zadevo

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.