https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pomurske mlekarne predale skoraj 1000 litrov mleka dobrodelni organizaciji

22.12.2018 ob 13:00  

Pred nami je najlepši čas leta, a na žalost je še vedno veliko družin, ki živijo v stiski, zato so v Pomurskih mlekarnah tudi letos skupaj z ekipo spletne kulinarične strani Lejko recepti in Anino zvezdico organizirali dobrodelno akcijo, ki je trajala od 19. novembra do 17. decembra.


Po koncu akcije se je skupaj s pomočjo uporabnikov Facebooka zbralo 937 litrov Pomurskega mlejka, ki so ga v torek, 18. decembra 2018, predali dobrodelni organizaciji Anina zvezdica. V centralnem zbirnem skladišču jih je pričakala vedno nasmejana Ana z njenimi zvezdicami, ki v teh dneh sprejemajo, pripravljajo in oddajajo pakete družinam v stiski, ki živijo pod pragom revščine. V Pomurskih mlekarnah se zahvaljujejo vsem, ki so pomagali pri zbiranju mleka in upajo, da bo njihova pomoč v teh prazničnih dneh narisala marsikateri nasmešek na obraz.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.