https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti zaživelo Božično senje

20.12.2018 ob 20:00  

Danes je na Drevoredu Martina Luthra zaživelo Božično senje, ki bo trajalo vse do sobote. Obiskovalci tako lahko obiščejo stojnice z rokodelskimi izdelki, bogato gostinsko ponudbo, manjkala pa ne bo niti glasba.


Na Drevored so najprej prišli otroci murskosoboških vrtcev z lučkami, ki so na odru tudi zapeli božične pesmi. Nastopili so otroci iz vrtca Ringa Raja in Gozdiček ter otroci iz Osnovne šole III.

V pravljični deželi pa so otroci tudi danes lahko prisluhnili pravljicam, ki jih je pripovedovala pravljičarka Metka.

Kasneje je na odru nastopila skupina Eroplan jazz band, ki izvaja raznovrstno glasbo, pri kateri gre za prefinjeno zlitje vokala, zvoka klaviatur, saksofona ter decentnih ritmičnih podlag. Trio v sestavi Marjan Farič (saksofon), Dorina Gujt (vokal) in Boris Vučkič (klaviature) išče svoj navdih v mednarodni pop glasbi, latino in jazzovskih standardih, filmski in klasični glasbi, ter ljudskem glasbenem izročilu (predvsem prekmurski ljudski glasbi).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.